Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
23. tammikuuta 2012
Hedelmä-marjasalaatti ja mascarponevaahto
Taisin ostaa mascarponea ensimmäistä kertaa elämässäni. En pidä tiramisusta, joten ainakaan sitä varten en ole sitä koskaan ostanut. Pitäisi kyllä kokeilla sitä tiramisuakin, jospa maku on muuttunut. Minun siis, ei tiramisun.
Marjat ja hedelmäthän ovat erittäin tärkeitä ruokavalion pilareita, mikä antaa tässä loistavan tekosyyn maistella makoisaa mascarponevaahtoa. Ah.
Hedelmä-marjasalaatti ja mascarponevaahto (4 ann.)
1 banaani
n. 2 dl pensasmustikoita
1 dl mansikoita
1 tlk persikoita mehussa
1 tlk ananasta
125 g mascarponejuustoa
½ dl maitoa
1 rkl tomusokeria
hyppysellinen vaniljasiemeniä (tai vaniljasokeria)
1. Valmista hedelmä-marjasalaatti. Jos käytät pakastettuja mustikoita tai mansikoita, lisää ne salaattiin hieman kohmeisina.
2. Lusikoi mascarponejuusto kulhoon ja pehmitä se huolellisesti. Vatkaa sekaan maito, sokeri ja vaniljasiemenet. Tarkista maku. Tarjoile salaatin kera.
Tunnisteet
hedelmät ja marjat,
jälkiruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti