Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
30. lokakuuta 2011
Uunihedelmät
Nopea jälkiruoka päättämään mikä tahansa syksyinen menu. Helppoudestaan huolimatta ansiokas jälkiruoka ja vuokaan muodostuva liemi on superhyvää. Kanelin ja appelsiinin liittoa pitäisi soveltaa jossain muussakin yhteydessä!
Uunihedelmät 4:lle
4 luumua
2 omenaa
2 rkl fariinisokeria
½ - tl kanelia
kanelitanko
½ dl appelsiinimehua
vaniljajäätelöä
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Pese hedelmät, halkaise luumut ja poista kivet. Lohko omena neljään osaan ja poista siemenkodan osat.
3. Laita hedelmät uunivuokaan, ripottele päälle sokeri ja kaneli.
4. Lisää vielä appelsiinimehu ja kanelitanko.
5. Nosta uuniin, ei haittaa vaikka uuni ei ole vielä lämmin.
6. Paistele 15 - 20 minuuttia, uunin voi napsauttaa pois n. 5 minuuttia aiemmin.
7. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kera.
Tunnisteet
hedelmät ja marjat,
jälkiruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti