Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
24. lokakuuta 2011
Sienipasta
Simppeli sienipasta joka kokille!
Sienipasta 4 - 5 ann.
250 g tagliatelle-pastaa
vettä
suolaa
1 rs siitakesieniä (150g)
1 sipuli
½ rs tuoreita herkkusieniä tai pieni purkki säilykeherkkusieniä
1 prk Creme Bonjour Cousine tatti-herkkusienivalmistetta
1 dl kermaa
parmesania tuoreena raasteena
valkosipulia
suolaa, pippuria
pinjansiemeniä
tuoretta persiljaa
1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
2. Paista pannulla öljyssä tai voissa sipuli (valkosipuli) ja sienet, kunnes ne ovat pehmeitä ja neste on haihtunut. Laita pasta keittymään ja keitä tarkkaan keittoajan mukaan.
3. Lisää sieniseokseen kerma ja Creme Bonjour, raastettu parmesan, hieman mustapippuria ja tarpeen mukaan suolaa.
4. Lisää juuri ja juuri kypsä, valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita sekaan tuoretta hienonnettua persiljaa ja pinjansiemeniä, tarjoa heti.
Tunnisteet
kasvisruoka,
pasta,
sienet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tulipas sopivaan aikaan tämä ruokaohje. Sain eilen ison kasan suppilovahveroita tuhottavaksi ja tämä voisi olla yksi vaihtoehto. Tietenkin vähän muokattuna, mutta kuitenkin.
VastaaPoistakiitos :)
Sienikeittokin on makoisaa, ja risotto!! Pasta on niin hyvää kanssa ja kivasti kävi nuo pinjansiemenet! Hyviä vahveroherkkuja sinne!
VastaaPoista