Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
18. joulukuuta 2011
Pipareiden kaunistus
Koristelin pipareita ja ensimmäistä kertaa lopputulos oli sellainen, että kehtaa kertoa jotain tehneensä. Inspiraation sain yhdestä kuvasta ja niinpä rohkenin itsekin yrittämään.
Piparit on koristeltu tomusokeri-vesiseoksella ja pursottimena käytin pientä muovipussia, josta leikkasin kulman pois. Että ei tarvi mitään kummoisia välineitä.
Rakastan Dala-hevosta ja pari puista olen raaskinut ostaa ja yhden näin piparkakkumuotin muodossa. Tukholmassa käydessä roikun aina näyteikkunoissa ihastelemassa niitä mitä värikkäämpiä puuhppoja. Ihania!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti