Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
26. huhtikuuta 2015
Kermainen broileri-tomaattikastike
Tässä taas yksi melko vaivatta valmistuva kotiruoka. Valmiiseen kastikkeeseen lisätään reilusti tuoretta basilikaa, joten kastike sopii erinomaisesti pastakastikkeeksi. Käytin kerman kohdalla kaurakermaa, mutta kermaisimman maun toki saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa.
Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.)
2 rkl oliiviöljyä
1 -2 sipulia
(valkosipulia)
350 g broilerin fileesuikaleita
400 g paseerattua tomaattia
suolaa, mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
ripaus sokeria tai hieman hunajaa
1 dl kermaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Kuumenna pannu ja ruskista broilerinfileet öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli (ja valkosipuli) ja kuullota muutama minuutti.
3. Lisää paseerattu tomaatti ja mausta kastike paprikalla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Anna kiehua hiljalleen 10 - 15 minuuttia.
4. Lisää kerma ja hauduta vielä 5 minuuttia.
5. Lisää tuore, silputtu basilika. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Tunnisteet
broileri,
tomaattikastike
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Helppo ja maistuva kastike!
VastaaPoista