2. heinäkuuta 2015

Cashewpestoa ja broilerisalaattia


Kesäsalaatit ovat helppoja ja melko nopsaan syntyviä herkkuja. Tietenkin  tässä heti poikkeus - peston valmistaminen vie muutaman minuutin ekstraa. Tein tällä kertaa peston cashewpähkinöistä ja maku olikin ihanan pähkinäinen.

Cashewpesto-broilerisalaatti (4 ann.)

jäävuorisalaattia
vihermixiä (esim. pinaattia, rucolaa, vuonankaalta)
vesimelonia
kurkkua
tomaattia
400 g broilerin filettä
125 g mozzarellaa

Cashew-pesto:
50 g cashewpähkinöitä
1 ruukku basilikaa
3 rkl parmesaaniraastetta
1 valkosipulinkynsi
n. 1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

1. Valmista pesto. Paahda pähkinöitä pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Mittaa pähkinät ja peston muut ainekset kulhoon ja surauta tasaiseksi mixerissä tai sauvasekoittimella.
2. Paista broilerinfileet kypsäksi pannulla öljytilkassa. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
3. Valmista salaattipohja. Pilko ainekset haluamallasi tavalla ja levitä laakeaan tarjoiluastiaan.
4. Viipaloi salaattipohjan päälle kypsät broilerinfileet, nostele päälle pestoa ja revittyä mozzarellaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti