Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
10. marraskuuta 2014
Loimulohi-avocadowrapit
Juhlistimme syntymäpäivääni viettämällä viikonlopun vuokramökillä. Siellä kokkailtiin vain helppoa, nopeaa ja herkullista. Nämä loimulohi-avocadowrapit osuivat silmiini Lidlin lehtimainoksesta mutta omani olivat vähän erilaisia. Äsken muuten selailin tuota Lidlin reseptipankkia ja täytyy sanoa, että sieltäki löytyisi kyllä monta kokeilun arvoista reseptiä.
Loimulohi-avokadowrapit
4 tortillalettua
250 g loimulohta
2 avokadoa
100 g ranskankermaa
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
ripaus sokeria
2 rkl chilimajoneesia
2 tomaattia
jäävuorisalaattia
1. Pilko lohi. Halkaise avokadot ja pilko hedelmäliha.
2. Sekoita kulhossa varoen lohipalat, avocado, pilkotut tomaatit, sitruunamehu, ranskankerma, majoneesi, sokeria ja mustapippuria. Lisää tarvittaessa suolaa.
3. Levitä tortillaletut pöydälle. Pilko hieman kurkkua ja jäävuorisalaattia ja levitä niitä letuille. Jaa täyte salaatin päälle.
4. Rullaa tortillat tiiviisti ja halkaise ne kahtia vinolla leikkauksella. Nosta tarjolle.
Tunnisteet
kala,
wrap/tortilla
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti