5. heinäkuuta 2011

Pannaria (vähemmillä valkoisilla jauhoilla)


Kaikkea voi kokeilla ja tämä kokeilu oli hyvä. Vaikkei karppaisikaan, niin voi siitä pannarista joskus tehdä hieman vähempijauhoisen version. Karpeillehan tämä olisi edelleen liian hiilihydraattinen, mutta meille muille juuri hyvä! Proteiinipitoisempi versio, jonka koostumus on lähellä tavan pannaria, muttei niin tiivis. Teemme uudelleenkin.

Pannari (uunipellillinen)

4 kananmunaa
1 prk rahkaa
1/4 tl suolaa
6 dl maitoa
2 rkl perunajauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
3 rkl voisulaa

1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa tasaiseksi rahkan kanssa.
2. Lisää osa maidosta, suola, perunajauhot ja täysjyväjauhot.
3. Sekoita tasaiseksi, lisää loput jauhot ja voisula.
4. Anna taikinan turvota unin lämpiämisen ajan.
5. Paista 225 asteessa uunin alatasolla reilu 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti