Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
23. maaliskuuta 2013
Omenapaistos pannulla
Jälkiruoaksi valmistuu nopeasti pannulla tehtävä omenapaistos. Tokihan uunissa paistoksesta tulee ihanan rapsakka, mutta kyllä arkiaterian jatkona tämäkin paistos vaniljajäätelön kera on niin hyvää!!
Pannuomenapaistos (4:lle)
4 omenaa
25 g voita
1 rkl sokeria
ripaus suolaa
1 tl kanelia
1 dl kaurahiutaleita
1. Kuori ja pilko omenat.
2. Lämmitä paistinpannu ja sulata voi. Lisää sokeri, kaneli, suola ja kaurahiutaleet sekä omenanpalat. Paistele keskilämmöllä välillä käännellen 10 - 15 minuuttia, kunnes omenat pehmenevät.
3. Tarjoa lämpimänä jäätelön kanssa.
Tunnisteet
hedelmät ja marjat,
jälkiruoka,
munaton
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos 🤗
VastaaPoistaTätä reseptiä olen hakenut jo 1960 luvulta lähtien. Teimme sitä kerran kotitaloustunnilla.
Useissa tulipaloissa ym ikävyyksissä resepti katosi.
Kiva, että pääsen edes kerran herkuttelemaan ennen hautaa.
Ihanaa syksyä toivottaen
Eva
Voi, miten suloista! Kiitos ja onneksi löysit mieleisesi reseptin!
VastaaPoistaKiitos ihanasta ohjeesta, tyttäreni tykästyi tähän ihan mielettömästi :)
VastaaPoistaMukava kuulla! Joskus on ihanaa tehdä nopea jälkiruoka pannulla, ei tarvitse odotella uunin lämpeämistä pienen jälkkärin vuoksi.
Poista