Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
23. maaliskuuta 2013
Tillikurkut
Paistettujen muikkujen kaveriksi tein tillikurkkuja.
Tillikurkut
n. 300 g kurkkua
½ - 1 rkl sokeria
½ tl suolaa
1½ rkl etikkaa
tuoretta tilliä
1. Viipaloi kurkku ja nosta viipaleet kannelliseen rasiaan.
2. Lisää muut ainekset, ravistele huolellisesti ja anna maustua viileässä.
Tunnisteet
kasvislisäke
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oli niin sivistyneen oloinen nimi tällä lisukkeella, että oli pakko tulla katsomaan mistä on kysymys. Vanha tuttuhan se siellä :) Paremminhan nämä kuitenkin tunnetaan nimillä "hölskykurkut", "Mummon kurkut" tai länsirannikon murteella "flatkutetut kurkut".
VastaaPoistaJa meillä kotona etikkakurkkuja. Tillikurkku on sellainen yleissuomalainen vaihtoehto! Tällä on tosiaan niin monta nimeä.
VastaaPoista