Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
Laitoin tuon linkin, koska itsekin olin yllättynyt, miten suuren haloon kirja aluksi nostatti. Joillekin oli kuulemma ihan yllätys, että eineslihapullissa on kanan nahkaa. Luin itse vuosi takaperin Nilssonin teoksen Petos lautasella, joka käsittelee samoja teemoja hänen omassa kotimaassaan Ruotsissa. Ainoa asia, jota jäin pohtimaan tuolloin, oli leipien lisäaineet ja leivät keinotekoisesti toteutettu tuoreus. Sen jälkeen meille on ostettu lähinnä ruislimppua.
Laitoin tuon linkin, koska itsekin olin yllättynyt, miten suuren haloon kirja aluksi nostatti. Joillekin oli kuulemma ihan yllätys, että eineslihapullissa on kanan nahkaa.
VastaaPoistaLuin itse vuosi takaperin Nilssonin teoksen Petos lautasella, joka käsittelee samoja teemoja hänen omassa kotimaassaan Ruotsissa. Ainoa asia, jota jäin pohtimaan tuolloin, oli leipien lisäaineet ja leivät keinotekoisesti toteutettu tuoreus. Sen jälkeen meille on ostettu lähinnä ruislimppua.