Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
23. huhtikuuta 2013
Hälsans Kök- tuotetestailua: Pasta Vegenese!
Pääsen välillä testailemaan tuotteita Buzzadorina, kertomaan tuotteista ja käyttökokemuksista sekä jakamaan näytteitä usein myös ystäville. Buzzador antaa tuotteesta todenmukaista tietoa mutta saa kertoa myös oman rehellisen mielipiteensä tuotteesta.
Nyt olin hirmuisen innoissaan, kun pääsin testailemaan Hälsans Kök- kasvisruokatuotteita. Ostin Hälsans Kök kasvismureketta, kasvispyöryköitä, soija chorizoja ja kasvispihvejä! Ensimmäisenä testiin pääsi kasvismureke, mikä siis tarkoittaa murumaista, soijaproteiinista valmistettua "kasvisjauhelihaa". Tuote näyttää kyllä erehdyttävästi jauhelihalle.
Tein siitä kasvispastakastikkeen ja siitä tuli meidän makuun tosi herkullista. Kelpasi hyvin koko perheelle, lasten kohdalla vain mietin, että mitä kerron ruoan tarkalleen olevan, ettei kuullosta oudolta. Puhuin tomaattikastikkeesta ja kerroin sitte kyllä, että siinä on sellaista soijarouhetta. 3-vuotias otti tiedon tyytyväisenä vastaan ja pisteli parempiin suihin. Ruoka käy vegaaniruokavalioon, mutta silloin juustoraaste toki pitää pinnalta unohtaa.
Miehen kanssa pohdittiin, että tämä kastike menisi täydestä sekasyöjillekin. Jos oikein haluaisi herkutella, niin päälle vielä tuoretta mozzarellaa ja basilikaa. Soijarouheeseen verrattuna tämä mureke on mielestäni koostumukseltaan parempaa ja makukin on ehkä miedompi kuin tavallisessa soijarouheessa. Pussi maksoi reilut 3 euroa, mutta oli tosi vaivaton käyttää ja käy sellaisenaan myös esim. piirakoiden täytteeksi.
Pasta vegenese (4:lle)
1 pss (300g) Hälsans Kök kasvismureketta
1 rkl öljyä
1 sipuli
200 g porkkanaa
100 g juuri- tai mukulaselleriä
1 valkosipulin kynsi
500 g paseerattua tomaattia
2 - 3 dl vettä
1 laakerinlehti
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
2 rkl ketsuppia
1 rkl tuoretta persiljaa
½ rkl tuoretta basilikaa
Lisäksi: 300 g spaghettia
1. Kuumenna pannu ja lisää siihen loraus öljyä. Laita vesi kiehumaan spaghettia varten. Mausta vesi suolalla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Lisää pannulle kasvismureke, raastettu porkkana ja selleri sekä hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota 5 - 8 minuuttia.
3. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, laakerinlehti ja mausteet tuoreita yrttejä lukuunottamatta. Keittele viitisen minuuttia.
4. Lisää kastikkeeseen hienonnettu persilja ja basilika ja tarjoile kastike spaghetin (ja juustoraasteen kera.)
Tunnisteet
kasvisruoka,
pasta,
tomaattikastike,
tuotearvio,
vegaaninen
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti