Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
7. lokakuuta 2012
Edullinen kotiruoka: Broileripastavuoka
Tässäpä simppeli ja melko edullinen kotiruoka. Broileria on jatkettu maukkailla kasviksilla ja mausteilla saadaan herkullinen paistos! Kuva on niin hätäisesti räpsästy, kun talkooporukalle piti saada ruoka nopsaan lautasille.
Broileripastavuoka (5 ann.)
1 rkl öljyä
300 g broilerin filesuikaleita
2 sipulia
2 porkkanaa
½ kesäkurpitsa
5 - 6 dl pastaa
4 dl pastan keitinvettä
1½ rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa tms.
1 tl oreganoa
1 tl paprikajauhetta
1 tl broilerimaustetta
1 tl currya
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl mustapippuria
(50 - 100 g juustoraastetta)
1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Säästä 4 dl keitinlientä.
2. Kuumenna pannu, lisää öljy ja paista broilerinsuikaleita hetki. Lisää hienonnetut sipulit, raastettu porkkana ja pieneksi kuutioitu kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia hetki.
3. Lisää pannulle vesi ja mausteet. Hauduta hetki. Lisää ruokakerma.
4. Kaada kypsä pasta uunivuokaan ja sekoita joukkoon kastike. Ripottele hieman juustoa pintaan ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Broileripastavuokaa mä suunnitteln myös tekeväni tälle päivälle ja huomiselle, mutta kaapista löytykin lasagnelevyjä joten broilerilasagne it is :)
VastaaPoista