Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
29. heinäkuuta 2012
Piknikillä broileripatongit ja suklaamansikat
Piknikillä pitäisi käydä useammin. Menkää! Tällä kertaa rouskuteltiin broileri-tuorejuustotäytteisiä patonkeja, fetasalaattia, vesimelonia, kahvia ja suklaamansikoita.
Broileripatonki (1 pitkä patonki, 4:lle)
1 rkl öljyä
300 g broilerin fileesuikaleita
1 punainen paprika
mustapippuria
½ tl paprikajauhetta
1 tl broilerimaustetta
§ tl oreganoa
½ punasipuli hienonnettuna
180 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl hunajaa
1 iso patonki
1. Kuumenna öljy pannulla ja paista broileisuikaleita hetki. Lisää joukkoon paloiteltu paprika ja paistele kypsäksi.
2. Mausta. Jäähdytä.
3. Sekoita tuorejuusto ja hienonnettu punasipuli keskenään. Lisää hunaja. Sekoita täytteen joukkoon jäähtynyt broileri-paprikaseos. Anna täytteen jäähtyä jääkaapissa ennen patongin täyttämistä.
4. Halkaise patonki (ja leikkaa halutessasi annospaloihin). Täytä reilulla kädellä.
Suklaamansikat
1 l mansikoita
125 g maitosuklaata
1. Sulata maitosuklaa ja dippaa jääkaappikylmiä mansikoita suklaasulassa.
2. Nostele suklaamansikat tarjottimelle ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
Tunnisteet
broileri,
hedelmät ja marjat,
illanistujaiset,
jälkiruoka,
leipä,
pikkusuolainen,
suklaa,
ulkoilma
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi miten ihania juttuja täällä taas ja miten ahkeraa bloggailua! Huoh, huokaa hän.
VastaaPoistaVoi, kuule. Kyllä se paketti lasten kanssa rakoileetäälläkin. Niin paljon jää postaamatta, keskeneräisiä juttuja roikkuu niin kauan, ettei niitä enää tohdi julkaista ja kuvia unohtuu napsia ü Se on elämää se ja vaikkakin kulunut, niin hyvä sanonta on se, että aikansa kutakin!
VastaaPoista