Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
17. heinäkuuta 2012
Sadepäivän bataattikeitto
Samettinen, makeahko keitto, jossa chili lämmittää juuri sopivasti. Helppo varioida erilaisin maustein (pippuri, kaneli, muskottipähkinä, timjami, oregano, persilja jne.) ja lisukkeina voi tarjota kaikenlaista grillatuista kasviksista vegeproteiineihin. Kyytipojaksi vielä siemennäkkäriä.
Bataattikeitto (4:lle)
1 (750 g) bataatti
4 pientä jauhoista perunaa
8 dl vettä
1 rkl ruokaöljyä
½ tl suolaa
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl sitruunamehua
½ tl valkosipulijauhetta
4 rkl auringonkukan- ja pinjansiemeniä (tms)
fetajuustoa
1. Kuori ja paloittele perunat ja bataatti. Keitä kypsäksi vedessä (n. 25 min).
2. Soseuta ja lisää vettä, kunnes saat keittoon halutun paksuuden. Mausta ja sekoita joukkoon tilkka ruokaöljyä.
3. Tarjoile paahdettujen siementen kera.
Tunnisteet
kasvisruoka,
keitto
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mahtavaa sadepäivän ruokaa, kun ei tee mieli lähteä minnekään vaan käpertyä kotiin <3 yritän tehdä hidasta paluuta bloggaamisen maailmaan, vaativainen neiti käsipuolessa keikkuen.. :D
VastaaPoista