6. helmikuuta 2012

Sitruuna-appelsiinikiisseli


Olen niin kovasti sitrusten ystävä! Hyvä soppa marjaversioiden vaihtoehdoksi, tämä sopii hyvin vaikka jälkkäriksi.

Sitruuna-appelsiinikiisseli

7 dl vettä
1 dl sokeria
1 sitruuna
1 appelsiini
4 rkl maissitärkkeysjauhoa

1. Pese sitruuna ja appelsiini huolellisesti. Raasta molempien kuori.
2. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja maissitärkkelysjauho. Lisää myös raastettu kuori.
3. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja kiehauta muutama minuutti.
4. Kuori appelsiini veitsellä ja fileoi hedelmäliha. Pilko paloiksi.
5. Lisää appelsiininpalat keiton joukkoon ja anna jäähtyä. Tarjoa esim. mascarponevaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti