Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
27. kesäkuuta 2011
Voileipä Tortilla de Patatas
Tänä iltana teki mieli tuhdimpaa leipää. Se syntyi ylijääneistä keitetyistä perunoista ja reissumiehestä. Perunamunakas maistuu leivän päällä lämpimänä tai kylmänä.
Perunamunakas
4 keitettyä perunaa
4 kananmunaa
3 rkl vettä
1/4 tl suolaa
(mausteita)
4 reissumiesviipaletta
voita
juustoa
kinkkua
salaatinlehtiä
1. Pilko keitetyt perunat.
2. Riko kulhoon kananmunat. Vispaa rakenne rikki, lisää vesi ja ripaus suolaa.
3. Kuumenna pannu ja lisää tilkka öljyä. Paistele perunoita hetki öljyssä.
4. Kaada päälle kananmunaseos. Pienennä reilusti lämpöä ja nosta kansi päälle.Anna kypsyä rauhassa.
5. Kun munakas on suurin piirtein hyytynyt, käännä se lautasen avulla toisin päin. (Aseta lautanen pannun päälle, käännä pannnu ja lautanen ylösalaisin patalappujen avulla niin, että saat munakkaan lautaselle. Valuta sitten munakas takaisin pannulle paistunut pinta ylöspäin.)
6. Paahda halutessasi leivät, levitä niille täytteet ja lopuksi viipale perunamunakasta.
Tunnisteet
munakas,
pikkusuolainen,
välipala
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Varmaan hyvää! :>
VastaaPoista