Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
15. helmikuuta 2011
Vuohenjuustobroileria
Harvassa on ne kerrat, että olen laitellut vuohenjuustosta jotain kotona, vaikka ravintolassa sitä on annoksessani aika usein. Nyt täytin broileinfileitä vuohenjuustolla Me-lehden reseptistä innostuneena.Alkuperäisessä reseptissä broilerit käärittiin vielä pekoniin, mutta meillä mentiin nyt ilman. Pekoni toimisi erityisesti silloin, jos rulliin otettaisiin pannulla väri ja kypsennettäisiin sitten uunissa loppuun. Kastikkeessa haudutettaessa pekoni ehkä menettäisi hieman makuaan. En kiinnittänyt rullia tikuilla. Paistoin pinnan ensin saumakohdasta, jolloin rullat pysyivät hyvin kasassa. Käyttämäni vuohenjuusto suli aika pitkälti kastikkeeseen, mutta jotain jäi väliinkin.
Seuraksi haaveilimme ranskalaisia, mutta tosielämässä söimme kasviksia ja salaattia. Harmi, kun ei ollut paholasen hilloa, se on niin hyvää juuston kanssa.
Vuohenjuustobroileria
4 rintafilettä
150 g vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
yrttimaustetta
hunajaa
2 dl ruokakermaa
suolaa
1. Halkaise rintafileet kahtia niin, että saat ohuita pihvejä. Nuiji pihvt kevyesti.
2. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja yrttimaustetta. Nosta juustoviipale fileen reunalle ja kääri koko komeus rullalle.
3. Paista rulliin pannulla hyvä pinta.
4. Lisää pannulle kerma ja suolaa maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia käännellen rullia varovasti muutaman kerran.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onpas herkullista.
VastaaPoista