25. lokakuuta 2014

Kukkakaali-coleslaw


Tämä salaatti kuuluu suosikkeihini! Siis nyt, kun vihdoin keksin, että tällaistakin voi tehdä. Mieto kukkakaali sopii coleslaw-salaattiin hyvin ja rakenne on rouskuva ja maku raikas! Kuvakin on nappastu puolihämärässä kuistilla, mutta pakkohan tällainen herkku oli saada tänne.

Kukkakaali-coleslaw

200 g kukkakaali
2 (200 - 300 g) porkkanaa
1 hapokas omena
100 g ranskankermaa
2 rkl chilimajoneesia (Auran)
1 tl sinappia
ripaus sokeria ja suolaa

1. Viipaloi kukkakaali ja pilko pieniksi paloiksi/ suikaleiksi.
2. Kuori ja raasta porkkanat ja omena ja sekoita nopeasti kaikki salaatin ainekset kulhossa sekaisin (omena ei tummu, kun pitää kiirettä).

2 kommenttia:

  1. Rouske miltei kuuluu. Taitaa olla meillä tarjolla tänään.

    VastaaPoista
  2. Nam!
    Ruoholahden Faro ravintolassa söin piparjuurella maustettua kukkakaalislawta ja oli aivan käsittämättömän hyvää.
    Tämä sinunkin ohjeesi kuullostaa hälyttävän hyvältä!

    VastaaPoista