27. kesäkuuta 2014

Coleslaw & hodarit


Hodareita ja tulista kaalisalaattia, nam! Simppeliä kesäruokaa ja täytteitä voi vaihdella loputtomiin. Meidän hodareissa oli kotitekoiset sämpylät (pehmoiset kaurasämpylät), Kippari-juustoa, lihaisia nakkeja, coleslawta, ketsuppia, hickorykastiketta ja tietenkin paahdettua sipulia.

Isommalle porukalle hodarit valmistuu hyvin grillissä tai ihan uunipannulla eli sämpylät ja nakit vaan pellille ja uuniin grillivastuksen alle hetkeksi.

Hodarit coleslawn kera (8 kpl)

8 sämpylää
8 nakkia
8 viipaletta Kippari-juustoa
ketsuppia, hickorykastiketta, paahdettua sipulia

Coleslaw:
300 g varhaiskaalia
2 rkl smetanaa
2 rkl chilimajoneesia
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria

1. Coleslawta varten raasta tai viipaloi kaali ohueksi (tai käytä juustohöylää..).
2. Yhdistä kulhossa kastikkeen ainekset ja sekoita kaaliraasteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti