Kanacaesar (Tallinnan herkkuja) |
Hip hei ja hurraa! Nyt juhlitaan ainakin kahta asiaa: blogissa on virallisesti ainakin sata leipomusta (blogitekstejä yhteensä 360) ja käyntejä sivustolla on rapiat 150 000! Ihanaa ja kiva, kun käytte kurkkimassa!
Nyt käyntiin blogin historian neljäs kisa.
Aiemmin on kyselty kevätherkuista, suosikkileivonnaisista ja kesäkahviloista.
Nyt tuplajuhlien kunniaksi saatte kertoa suosikkibroileriruokanne! (Kasvissyöjät pavuista!) Sillä pienellä viestillä osallistutte sitten palkinnon arvontaan. Ja kun nyt tähän asti olet jo lukenut, niin nopsasti lyhyt kommentti kisaan.
Palkinto ei sitten mitenkään liity kanasiin, vaan koristeluhommiin keittiössä! Osallistukaa, aikaa on 16.9. saakka! Jättäkää vaikka sähköpostiosoite, ainaskin rekisteröitymättömät tai blogittomat ü
Huomasitte varmaan lukuisista huutomerkeistä, että oon vähän innoissaan!!!!
Kerrotko tietämättömälle tumpelolle,miten sivustoosi rekisteröidytään. En olemikään tietotekniikkahirmu -ja arveluttaa aina tietojaan maailmalle laittaa.Tuolla sivussa alempana on "liity tähän sivustoon", mutta ei se ihmeitä aiheuttanut. Sähköpostiin tulee tietoja päivityksistäsi,ei muuta. Onko se siis ok? :D Ahkerasti ainakin sivustollasi vierailen, mutta välillä koen nämä käytännön jutut hankalana <3
VastaaPoistaSiis, jos sulla on jokin tili, esim. gmail (google), wordpress tms. niin silloin voit ikään kuin kirjautua kommenttikentässä.. Silloinkaan ei tietosi ole mitenkään julkisesti saatavilla, mutta käyttäjän voi tunnistaa kiinteän nimimerkin avulla. Jos "tilaat" blogia, niin silloin et ole rekisteröitynyt käyttäjä, vaan saat nimenomaan noita päivityksiä. Eli tee itsellesi esim. gmail-sähköposti tai jos sinulla on jo sellainen, niin sieltä kautta saat itsellesi myös profiilin.
VastaaPoistaOoo... kuulostaa vaikeammalta kuin ruoanlaitto:)
VastaaPoistaMulla tosiaan on ainakin toi g-mail-tili, joten tarvinneepa tutkia tilannetta... kuulostaa pahalta. Hih!
Kävin juuri puolukassa ja aion ruveta väkästämään noita puolukka-murupiiraita. Possunlapa vaan on hidasteena uunissa. KOvan suosion on meidän miesväellä saanut ja kolmatta kertaa viikonloppua vietämme "sikajuhlien" parissa.
Kun en oikein itsekään muista, että miten se meni.. Siitä on niin kauan, kun oon rekisteröityny. Mutta saanhan minä sinut kiinni, jos laitat viestiesi perään ihan oman (nimi)merkkisi, huutelen sitten täällä, jos arpaonni osuu kohdalle.
VastaaPoistaTänään juuri ajattelin, että pitäisi tehdä lapaa, talven mittaan se on taas monesti tarjouksessakin, joten sitten viimeistään. Puolukka-murupullat on niiin hyviä, pitäisi tehdä uusiksi!
Lapa maistui paremmalta kuin ikinä:D Pinnalle sivelin valkosipulisinappia, en muuta. Lantun, porkkanoiden ja sipulin sekaan ujutin vielä kuorelliset perunat ja suora lainaus "miehiltäni" :Mukavan makuista.
VastaaPoistaLasi punaviiniä kruunasi ruoan. Voit olla ylpeä itsestäsi, mieheni totesi: " Tämä on kyllä viikonlopun luksusta" ;) Ja niin helpolla tavalla.
Hyvä te! Aika on usein valttia! Meillä tuoksuu kaneli ja omena, tein juuri omenapullia.
VastaaPoistaNiin ja jokohan kohta löydetään arvontaan osallistujia ü
VastaaPoistaNo täälläpä ilmoittautuu yksi innokas osallistuja! :D Roppakaupalla onnea sadan leipomuksen ja upean kävijämäärän johdosta!
VastaaPoistaOman blogini tipuruokakategoria ei ole vielä kovin laaja (täytyy tehdä asialle jotakin!), mutta vinkataanpa nyt vaikka tästä reseptistä: http://canelia.vuodatus.net/blog/1200231/broilerinfileet-mandariini-rosmariinikastikkeessa/. Kana satay-kastikkeen kera on myös ihanaa, mutta sitä en ole ikinä kokkaillut itse. :)
Täälläpä sattui oikein osuva kysymys, just söin ihan liikaa kanaa iltapalalla :D (kuulostaa ehkä oudolta mutta tehtiin iltapalaksi kana-ruishampurilaisia ja pistelin vielä ylimääräiset kanapalat poskeen.. :D)
VastaaPoistaMutta mikähän olisi lemppari.. Hm!
Sanotaanko nyt vaikka kiinalaisen ravintolan friteerattu kana hapanimeläkastikkeessa.
Onnea myös huimista kävijämääristä ja sadan postauksen rajan ylittämisestä! :)
Minun lempi broileriruoka on broileripaistos (ohjeen isäni joskus saanut miesten kokkikerhosta). Linkki tässä ohjeeseen: http://redrose82.vuodatus.net/blog/2995734/broileripaistos/
VastaaPoistaAi niin onnea huomasta kävijämäärästä ja postaus määrästä :)
PoistaOnneksi olkoon! :)
VastaaPoistaTässä lempparireseptini (tai yksi monista suosikeistani):
http://www.lily.fi/juttu/kanankoivet-ihanalla-kastikkeella
Onneksi olkoon tuplasti! :)
VastaaPoistaKukko viinissä taitaa olla ainakin yksi lemppariresepteistä. Myös kanasalaatti kelpaa aina! :)
Onnea ja menestystä! Minäkin vierailen usein sivuillasi, jostain syystä:) En omista mitään tilejä, enkä taida ryhtyäkään moiseen. Tyydyn siten vain seuraamaan sivusta näitä arvontoja?
VastaaPoistaSivujen toteutus on mukava ja selkeä!
Kanaruokia hmmm...olisko jonkin sortin kanapata, rintapaloista tehty ja kauan haudutettu.
Jos tällä nyt jotenkin pystyy osallistumaan sitten arvontaan, niin nimimerkillä "Lounatuuli".
Sattumalta muuten löysin googlen kautta täältä aivan ihanan kaurakeksi ohjeen jotka valmistu sikanopeesti rakkalle kouluevääksi, siispä kiitos siittä ja täten aloin selaamaan enempi sivuja ja nyt mä oon tässä :D
VastaaPoistaEli lemppari kanaruoka löytyy lähikaupungin vietnamilaisesta ravintolasta, eli ehdottomasti kanaa sataya kastikkeessa. Senkö oppisi itse tekemään, niin voi nam.....
Mukava blogi ja hyviä ohjeita.
VastaaPoistaBroileriruoista tykkään Kiovalaisista broilerikotlereista ja myös viinikukosta.
Appakaija
Löysin tänne leivontafoorumin kautta, blogisi vaikuttaa tosi kivalta, palaan varmasti uudestaankin. :)
VastaaPoistaOma kanasuosikkini on suolakuoressa pitkään uunissa meheväksi paistettu kana. Toinen lemppari on kanaa kermaisessa mangocurrykastikkeessa.
Jos onni potkaisee niin spostini on noffeli1@gmail.com
Lempparibroileriruokani on pasta broileriaurajuustokastikkeella. Yksinkertainen, helppo ja todella herkullinen :3
VastaaPoistatiiasalojensaari@hotmail.com
Lempibroileriruoka on yksinkertaisesti grillattu kana, samoin oli ihanaa kiinalaiset broileriruuat,joita maistelin viikonloppuna useanlaisia.
VastaaPoistakaimaen1@luukku.com
Täältähän löytyi taas yksi blogi-ihanuus :) Täytyypi liittyä lukijaksi!
VastaaPoistaKanaruokia on monia tosi hyviä, mutta yksi lemppareista on broileripastaa aurajuustolla maustettuna, nam! :)
Usein täällä käyn katsomassa ja etsimässä reseptejä. Löysin tänne etsiresepti.fi sivun kautta. :) Ihania leipäreseptejä oot nyttenkin julkaissut ja ajattelinpa kokeilla syyssämpylöitä.
VastaaPoistaKestosuosikki on ehdottomasti kanasalaatti, siihen jääsalaattia,rucolaa,hunajamelonia,kurkkua,paprikaa ja broiskun leike paloina. Suolaa,pippuria, nam!
maija.helin@luukku.com
Ehdoton lemppari, mitä en ole kuitenkaan jostain syystä laittanut vuosiin, on että vuoan pohjalle tankoparsaa purkista, pilkoittuia pieniksi paloiksi. Siihen päälle pilkottuna sellainen kaupan valmiiksi grillattu broileri. Sekä parsat, että kana pilkotaan noin 2cm paloiksi. Päälle tehdäänvähän maun ja mieltymyksen mukaan kastike, joko valkokastiketta, currykastiketta tms. Koko komeus käytetään uunissa ja lisäkkeeksi vaikka riisiä. Nam! :)
VastaaPoistaKiva blogi, onnea kävijämäärästä! :) Omia broilerisuosikkejani ovat thaimaalaiset kirkasliemiset keitot, sataykana ja ihan perinteinen kana-caesar, parmesaani vain sopii kanan kanssa niin mainiosti. :)
VastaaPoistawilma.heino(at)gmail.com