10. syyskuuta 2013

Uusi jauhopeukalo

Viikonloppu olikin tapahtumarikas ♥
Lauantaina shoppailtiin Ellin kanssa kunnon ruokaostokset ja lähdettiin koko perheen voimin nauttimaan viimeisestä mökkisaunasta Saimaan rannalla.
Sunnuntaiaamuna meille syntyikin uusi komea keittiöapuri, meidän perheeseen tarvittiinkin vähän lisää miesvoimaa. Meillä asustaa nyt entistä onnellisempi ja onnekkaampi perhe. Ruokailmiö jatkaa mutta älkää ihmetelkö pieniä hiljaisuustaukoja, voi olla vilskettä... Tai olen ainakin epäillyt, että jos talossa on kolme alle 4-vuotiasta, niin joka päivä ei ehkä herkkuja kokkailla!

12 kommenttia:

 1. Oii onneksi olkoon! <3

  Muutenkin on ollut suunnitelmana jättää joskus kommenttia että sun blogissa on kyllä aivan uskomattoman paljon herkun näköisiä reseptejä, niin ihan normipääruokia, jälkkäreitä kuin kaikkia muitakin. Mun puhelimen kirjanmerkkikansio suorastaan pursuaa kokeilua odottavia reseptejä ja häkellyttävän moni on just täältä :)

  www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oiken paljon onnea koko perheelle suloisesta pikkupojasta <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Suloinen pikkuinen poikavauva.<3

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut! Nautihan rauhassa vauvasta, älä stressaa itseäsi blogin ylläpidolla.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon, ihana tumma hurmuri!

  VastaaPoista
 6. Oi onnea sinne teidän perheelle! Mä kans fanitan näitä sivuja ihan huolella :D  VastaaPoista
 7. Paljon onnea koko perheelle! Löysin siun blogin ja iloiset uutiset. Kaikkea hyvää touhuun ja tohinaan. Sanna ki-ki

  VastaaPoista
 8. Voi hyvät hyttyset! Ihana pikku pörrötukka peikkopoika! Valtavan paljon onnea koko pesueelle <3 <3 <3 + äiti & isi :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! On se vaan ihana. Ja siskot hoitaa! Ei ainakaan leivontainnostus ole hävinnyt mihinkään ja vauva antaa näin alussa hyvin aikaa tehdä ja toimia. Toki pitää keskittyä vauvankin ihmettelyyn. Tilanne voi olla sitten hitusen toinen, kun vauva alkaa vaatia roimasti seuraa ja lähtee liikkeelle :)

  VastaaPoista