30. elokuuta 2012

Osallistu arvontaan! Täällä juhlitaan!

Kanacaesar (Tallinnan herkkuja)

Hip hei ja hurraa! Nyt juhlitaan ainakin kahta asiaa: blogissa on virallisesti ainakin sata leipomusta (blogitekstejä yhteensä 360) ja käyntejä sivustolla on rapiat 150 000! Ihanaa ja kiva, kun käytte kurkkimassa!

Nyt käyntiin blogin historian neljäs kisa. 
Aiemmin on kyselty kevätherkuista, suosikkileivonnaisista ja kesäkahviloista.

Nyt tuplajuhlien kunniaksi saatte kertoa suosikkibroileriruokanne! (Kasvissyöjät pavuista!) Sillä pienellä viestillä osallistutte sitten palkinnon arvontaan. Ja kun nyt tähän asti olet jo lukenut, niin nopsasti lyhyt kommentti kisaan.

Palkinto ei sitten mitenkään liity kanasiin, vaan koristeluhommiin keittiössä! Osallistukaa, aikaa on 16.9. saakka! Jättäkää vaikka sähköpostiosoite, ainaskin rekisteröitymättömät tai blogittomat ü

Huomasitte varmaan lukuisista huutomerkeistä, että oon vähän innoissaan!!!!

24 kommenttia:

  1. Kerrotko tietämättömälle tumpelolle,miten sivustoosi rekisteröidytään. En olemikään tietotekniikkahirmu -ja arveluttaa aina tietojaan maailmalle laittaa.Tuolla sivussa alempana on "liity tähän sivustoon", mutta ei se ihmeitä aiheuttanut. Sähköpostiin tulee tietoja päivityksistäsi,ei muuta. Onko se siis ok? :D Ahkerasti ainakin sivustollasi vierailen, mutta välillä koen nämä käytännön jutut hankalana <3

    VastaaPoista
  2. Siis, jos sulla on jokin tili, esim. gmail (google), wordpress tms. niin silloin voit ikään kuin kirjautua kommenttikentässä.. Silloinkaan ei tietosi ole mitenkään julkisesti saatavilla, mutta käyttäjän voi tunnistaa kiinteän nimimerkin avulla. Jos "tilaat" blogia, niin silloin et ole rekisteröitynyt käyttäjä, vaan saat nimenomaan noita päivityksiä. Eli tee itsellesi esim. gmail-sähköposti tai jos sinulla on jo sellainen, niin sieltä kautta saat itsellesi myös profiilin.

    VastaaPoista
  3. Ooo... kuulostaa vaikeammalta kuin ruoanlaitto:)
    Mulla tosiaan on ainakin toi g-mail-tili, joten tarvinneepa tutkia tilannetta... kuulostaa pahalta. Hih!
    Kävin juuri puolukassa ja aion ruveta väkästämään noita puolukka-murupiiraita. Possunlapa vaan on hidasteena uunissa. KOvan suosion on meidän miesväellä saanut ja kolmatta kertaa viikonloppua vietämme "sikajuhlien" parissa.

    VastaaPoista
  4. Kun en oikein itsekään muista, että miten se meni.. Siitä on niin kauan, kun oon rekisteröityny. Mutta saanhan minä sinut kiinni, jos laitat viestiesi perään ihan oman (nimi)merkkisi, huutelen sitten täällä, jos arpaonni osuu kohdalle.

    Tänään juuri ajattelin, että pitäisi tehdä lapaa, talven mittaan se on taas monesti tarjouksessakin, joten sitten viimeistään. Puolukka-murupullat on niiin hyviä, pitäisi tehdä uusiksi!

    VastaaPoista
  5. Lapa maistui paremmalta kuin ikinä:D Pinnalle sivelin valkosipulisinappia, en muuta. Lantun, porkkanoiden ja sipulin sekaan ujutin vielä kuorelliset perunat ja suora lainaus "miehiltäni" :Mukavan makuista.
    Lasi punaviiniä kruunasi ruoan. Voit olla ylpeä itsestäsi, mieheni totesi: " Tämä on kyllä viikonlopun luksusta" ;) Ja niin helpolla tavalla.

    VastaaPoista
  6. Hyvä te! Aika on usein valttia! Meillä tuoksuu kaneli ja omena, tein juuri omenapullia.

    VastaaPoista
  7. Niin ja jokohan kohta löydetään arvontaan osallistujia ü

    VastaaPoista
  8. No täälläpä ilmoittautuu yksi innokas osallistuja! :D Roppakaupalla onnea sadan leipomuksen ja upean kävijämäärän johdosta!

    Oman blogini tipuruokakategoria ei ole vielä kovin laaja (täytyy tehdä asialle jotakin!), mutta vinkataanpa nyt vaikka tästä reseptistä: http://canelia.vuodatus.net/blog/1200231/broilerinfileet-mandariini-rosmariinikastikkeessa/. Kana satay-kastikkeen kera on myös ihanaa, mutta sitä en ole ikinä kokkaillut itse. :)

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa!! Meidän yksi broilersuosikki on keltainen kasvis-kanakeitto, jonka ohjeen kehittelin viime talvena, sopii jokaiseen vuodenaikaan. Siihen voi sujauttaa kaikenlaisia vihanneksia, mitä nyt kaapissa on. Peruspohjaan tarvitsee broilerinfilesuikaleita (paistettuja), (villi)riisiä, kanalientä, kurkumaa, basilikaa ja lopuksi keittoon tulee 1 prk Valio kolmen juuston kermaa. Talvella olen usein laittanut pakasteesta wokkivihanneksia joukkoon. Kesällä tulee laitettua esim. kesäkurpitsaa, maissia, herneitä, paprikaa ja kukka-/parsakaalia. Hyvää!!:)

    VastaaPoista
  10. Täälläpä sattui oikein osuva kysymys, just söin ihan liikaa kanaa iltapalalla :D (kuulostaa ehkä oudolta mutta tehtiin iltapalaksi kana-ruishampurilaisia ja pistelin vielä ylimääräiset kanapalat poskeen.. :D)
    Mutta mikähän olisi lemppari.. Hm!
    Sanotaanko nyt vaikka kiinalaisen ravintolan friteerattu kana hapanimeläkastikkeessa.

    Onnea myös huimista kävijämääristä ja sadan postauksen rajan ylittämisestä! :)

    VastaaPoista
  11. Minun lempi broileriruoka on broileripaistos (ohjeen isäni joskus saanut miesten kokkikerhosta). Linkki tässä ohjeeseen: http://redrose82.vuodatus.net/blog/2995734/broileripaistos/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin onnea huomasta kävijämäärästä ja postaus määrästä :)

      Poista
  12. Onneksi olkoon! :)

    Tässä lempparireseptini (tai yksi monista suosikeistani):

    http://www.lily.fi/juttu/kanankoivet-ihanalla-kastikkeella

    VastaaPoista
  13. Onneksi olkoon tuplasti! :)

    Kukko viinissä taitaa olla ainakin yksi lemppariresepteistä. Myös kanasalaatti kelpaa aina! :)

    VastaaPoista
  14. Onnea ja menestystä! Minäkin vierailen usein sivuillasi, jostain syystä:) En omista mitään tilejä, enkä taida ryhtyäkään moiseen. Tyydyn siten vain seuraamaan sivusta näitä arvontoja?

    Sivujen toteutus on mukava ja selkeä!

    Kanaruokia hmmm...olisko jonkin sortin kanapata, rintapaloista tehty ja kauan haudutettu.

    Jos tällä nyt jotenkin pystyy osallistumaan sitten arvontaan, niin nimimerkillä "Lounatuuli".

    VastaaPoista
  15. Sattumalta muuten löysin googlen kautta täältä aivan ihanan kaurakeksi ohjeen jotka valmistu sikanopeesti rakkalle kouluevääksi, siispä kiitos siittä ja täten aloin selaamaan enempi sivuja ja nyt mä oon tässä :D

    Eli lemppari kanaruoka löytyy lähikaupungin vietnamilaisesta ravintolasta, eli ehdottomasti kanaa sataya kastikkeessa. Senkö oppisi itse tekemään, niin voi nam.....

    VastaaPoista
  16. Mukava blogi ja hyviä ohjeita.
    Broileriruoista tykkään Kiovalaisista broilerikotlereista ja myös viinikukosta.
    Appakaija

    VastaaPoista
  17. Löysin tänne leivontafoorumin kautta, blogisi vaikuttaa tosi kivalta, palaan varmasti uudestaankin. :)

    Oma kanasuosikkini on suolakuoressa pitkään uunissa meheväksi paistettu kana. Toinen lemppari on kanaa kermaisessa mangocurrykastikkeessa.

    Jos onni potkaisee niin spostini on noffeli1@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Lempparibroileriruokani on pasta broileriaurajuustokastikkeella. Yksinkertainen, helppo ja todella herkullinen :3

    tiiasalojensaari@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Lempibroileriruoka on yksinkertaisesti grillattu kana, samoin oli ihanaa kiinalaiset broileriruuat,joita maistelin viikonloppuna useanlaisia.
    kaimaen1@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Täältähän löytyi taas yksi blogi-ihanuus :) Täytyypi liittyä lukijaksi!
    Kanaruokia on monia tosi hyviä, mutta yksi lemppareista on broileripastaa aurajuustolla maustettuna, nam! :)

    VastaaPoista
  21. Usein täällä käyn katsomassa ja etsimässä reseptejä. Löysin tänne etsiresepti.fi sivun kautta. :) Ihania leipäreseptejä oot nyttenkin julkaissut ja ajattelinpa kokeilla syyssämpylöitä.
    Kestosuosikki on ehdottomasti kanasalaatti, siihen jääsalaattia,rucolaa,hunajamelonia,kurkkua,paprikaa ja broiskun leike paloina. Suolaa,pippuria, nam!

    maija.helin@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Ehdoton lemppari, mitä en ole kuitenkaan jostain syystä laittanut vuosiin, on että vuoan pohjalle tankoparsaa purkista, pilkoittuia pieniksi paloiksi. Siihen päälle pilkottuna sellainen kaupan valmiiksi grillattu broileri. Sekä parsat, että kana pilkotaan noin 2cm paloiksi. Päälle tehdäänvähän maun ja mieltymyksen mukaan kastike, joko valkokastiketta, currykastiketta tms. Koko komeus käytetään uunissa ja lisäkkeeksi vaikka riisiä. Nam! :)

    VastaaPoista
  23. Kiva blogi, onnea kävijämäärästä! :) Omia broilerisuosikkejani ovat thaimaalaiset kirkasliemiset keitot, sataykana ja ihan perinteinen kana-caesar, parmesaani vain sopii kanan kanssa niin mainiosti. :)

    wilma.heino(at)gmail.com

    VastaaPoista