10. kesäkuuta 2011

Pannukakkutalon herkkuja

Viime kerralla jäi Oulussa käymättä Pannukakkutalossa, mutta nyt on sekin vääryys korjattu. Tällaisia hauskoja erikoistuneitaa ravintoloita on hauska testata ainakin sen kerran.


Oma valintani oli salami-sipuli-aura-herkkusieni. Osa täytteistä oli paistettu letun kera ja aurajuusto ripoteltu letun päälle. Hyvää oli ja tosi täyttävää. Tavallaan täytteineen pannukakku muistuttaa jo hieman pizzaa, mutta totta kai pohja on aivan pannarin makuista.


Listalta löytyy vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille. Yksi seurueestamme valitsi savujuusto-viinirypälepannarin. Yhdistelmä on vähintäänkin eksoottinen, mutta syöjien mielestä aivan toimiva.


Jälkiruoaksi jaoimme kolmen kesken suklaa-ananasletun kahdella jäätelöpallolla. Huh huh. En jaksanut syödä edes omaa kolmannestani, mutta Elli otti ilon irti äitin osuudesta ja suklaata oli syönnin perään kerta kaikkiaan kaikkialla.

Kaikille kesämatkailijoille ja miksei paikallisillekin suosittelen paikkaa lämpimästi. Torirannan aitoissa on tunnelmaa ja ulkopöydissä herkutellessa saa täydellisen kesäisen fiiliksen!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Olenkin kuullut Pannukakkutalosta ja jos ikinä Ouluun menen niin tuonne ehdottomasti! Olen kaikkien paistettujen pannarityyppisten suuri ystävä, tänään tehdään iltaherkuksi peruspannaria :) suolainen pannari kuulostaa mielenkiintoiselta, varmasti söisin.

  VastaaPoista
 2. Minä olen kikkaillut näiden pannareiden kanssa siten, että olen kylmästi tehnyt jonkinlaisen peruspannaritaikinan ja siihen sitten milloin minkäkin pizzareseptin mukaiset täytteet päälle. Ja pääsääntöisesti hyvin on kelvannut.

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä! Vissiinkin uunissa olet paistellut? Itse pohdin vähän sitä, jos tekisi pannulla, mutta mahdollisesti vaivaa olisi enemmän suhteessa maun parannukseen tai tiedä häntä...

  VastaaPoista
 4. Mä kävin tuolla tänä kesänä ekaa kertaa vaikka ollut jo ainakin vuoden suunnitteilla. Aika "kauan" toi on Oulussa ollut, kuulin siitä varmaan just vuosi sitten ekan kerran. Oulussa ei vaan nykyisin tuu käytyä kuin muutaman kerran ja aina on muka muuta touhua, ettei joka paikkaan ehdi.

  Onneksi tuo paikka tuli katsastettua. Itse otin jauheliha/sipuli/aurajuustopannarin ja mies texmexiä, siellä oli myös ihan tosi hyviä smoothieita, oli pakko ottaa sellainen.

  Mietin vaan että makeat pannarit ois voinu olla tosi hyviä, mitä oon muiden blogeista kuvia kattonut niin ne on vielä ihan syötävän ihan näköisiäkin. Mä en juurikaan pidä makeasta, mutta esim. mansikat on tosi hyviä ja pannari ehkä vähän tuo siihen kuitenkin "suolaisuutta".

  VastaaPoista