14. toukokuuta 2011

Osallistu kilpailuun!


Blogihistorian ensimmäinen tekstikämmäys tapahtui tällä viikolla ja niin myös ensimmäinen arvonta pärähtää käyntiin samaisella viikolla. Eli arvoisat lukijat, nyt osallistumaan kommentoimalla tätä blogitekstiä.


Kiva (kesä)kahvila

Kaipaamme vinkkejä kesämatkojen varrelle ja mikäs sen sympaattisempaa kuin mukava kahvila. Kerro, mikä kahvilasta tekee suosikkisi, missä se sijaitsee ja miten itse löysit tiesi sinne! Vastaajien kesken arvotaan 29.5. leivonta-aiheinen kirja ja lisäksi pieni yllätys. Jos et ole rekisteröitynyt kommentoija tms. niin jätä sähköpostiosoite!

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Paras kesäkahvila on ehdottomasti Oulussa sijaitseva Tähtitornin kahvila, josta saa aivan mahtavia ja maistuvia munkkeja kahvin seuraksi. Kahvila on nykyisellä kotipaikkakunnallani, mutta kahvilla kyseisessä kahvilassa olen käynyt useita kertoja ennen Ouluun muuttoa.

  VastaaPoista
 3. Uuskuopiolaisena voin suositella torin kesäkahviloita :) Torin hälinässä voi nautiskella kahvin kanssa kuuluisan Hanna Partasen karjalanpiirakan tai kuten minä eilen; omenalörtsyn! Myös lihaisa versio oli oikein hyvää. Jätskihulluna todennäköisesti kädestäni löytyisi kuitenkin tötterö :)

  Kesäisin auki oleva Pikku Pietarin torikuja (myös Kuopiossa) on ihanan tunnelmallinen maalaishenkinen pikku myymälöiden täyttämä kuja ja siellä on myös mukava kahvila jossa on kiva istahtaa seuraamaan elämänmenoa. Näihin paikkoihin minut tutustutti Kuopiolainen mieheni jonka takia kaupunkia vaihdoin :)

  VastaaPoista
 4. Oulussa minulla on muutamakin suosikki, mutta katsotaan, jos saadaan vielä muitakin ehdokkaita. Kiitos Luumukka Kuopion vinkeistä, olemme tainneet käydäkin molemmilla paikoilla, mutta lörtsyt on jäänyt syömättä, joten niiden perään siis seuraavalla Kuopion reissulla! Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Turusta löytyy kahvila, jossa on todellinen mummolatunnelma. Paikan nimi on Mansikkapaikka. Kaikki leivonnaiset ovat hurmaavan omistajattaren itsetekemiä, valtavan kokoisia ja herkullisia. Miljöökin on ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Janna! Turkuun olemmekin kesällä tulossa, joten tätä on testattava. Kiitos, kuulostaa todella sympaattiselta.

  VastaaPoista
 7. Cafe Ursula Helsingissä on ehdottomasti paras. Ihana merinäköala ja hyvät sapuskat, kahvit myös tietty :) Tuttujen suosittelujen kautta lähdettiin tutustumaan ja nyt on myös minun ja mieheni lemppari. http://www.ursula.fi/kaivopuisto/

  PS. En ole rekisteröitynyt mutta seurailen muuten blogiasi :) rantanenmirka@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kiitos Mirka! Vaikuttaa suloiselta paikalta, eiköhän se ole käytävä.

  VastaaPoista
 9. http://www.bearparkcafe.net/

  Helsingin Kalliossa.
  Suvaitsevainen ilmapiiri, herkkujätskit ja jos vaikka sade yllättää, voi viereiseen Kulmakahvioon mennä pitämään sadetta.
  -Niina
  niina69 (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 10. jos turkuun olette kesällä tulossa niin suosittelen läpimästi vierailua käsityöläismuseossa ja sen kahvilassa. vanha maailma aivan keskustassa.

  hanna-mari
  hanna-mari.h@suomi24.fi

  VastaaPoista