Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
21. toukokuuta 2012
Makoisa broilerilasagne
Kerran aiemminkin tein broilerilasagnea, mutta omaan makuuni tämä on kyllä parempaa ja ehkä vähän simppelimpikin, kun tehdään vain yksi kermaisa kastike.
Broilerilasagne (4 - 5 ann.)
300 g filesuikaleita
2 sipulia
1 rkl öljyä
1 tkl (400 g) tomaattimurskaa
5 dl vettä
½ - 1 tl suolaa
1 tl broilerimaustetta
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 dl ruokakermaa
2 rkl vehnäjauhoja
½ ruukkua tuoretta persiljaa
300 g mozzarellaraastetta
1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista niitä hetki.
2. Lisää hienonnettu sipuli ja paista, kunnes broilerit ovat kypsiä ja sipuli kuullottunut. Broileripaloja voi pilkkoa kypsänä hieman pienemmiksi.
3. Lisää pannulle tomaattimurska, 5 dl vettä ja mausteet. Keitä 5 minuuttia.
4. Lisää ruokakerma, tuore persiljasilppu ja vesitilkkaan sekoitetut jauhot. Keitä vielä pari minuuttia.
5. Kauho vuokaan kastiketta, levitä päälle osa juustoraasteesta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä.
6. Jatka samalla tavalla vielä kaksi lasagnelevykerrosta ja säästä lasagnen päälle vielä kastiketta ja juustoraastetta.
7. Kyosennä lasagnea alatasolla 175 asteessa 45 minuuttia. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoamista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aina yhtä hyvää! Olen tehnyt tätä jo lähemmäs 10 kertaa. Kiitos ihanan helposta ja maukkaasta reseptistä.
VastaaPoista