8. toukokuuta 2012

Palkintolaatikko!

Osallistuin siis leivontafoorumin huhtikuun haasteeseen, joka oli tuunattu lihapiirakka. Tacolihapiirakat saivat kunniakkaan kolmannen sijan ja siitä iloista Dr. Oetker lähetti minulle melko mielettömän paketin.


Erityisesti mielenkiintoni herätti jämäkät muffinivuoat (mainion värisiä), luontaiset aromit sitruuna ja piparminttu, vegegeeli, pehmeät hopeahelmet, aina tarpeelliset liivatelehdet ja aito vaniljasokeri. Paketissa oli myös kakkumoussejauheita, joita varmasti kokeilen. Paketti oli hieman kärsinyt matkalla ja mansikanmakuinen moussejauhe oli osittain levinnyt pitkin pakettia. Mutta paketin purkamisen jälkeen kädet tuoksuivat ihanasti mansikalle koko illan.

Ellin kanssa popsittiin terassilla noita hopeahelmiä ihan sellaisenaan. Hyviä ja erittäin paljon järkevämpiä, kuin ne hampaantappajakuulat. Josko kukaan uskaltaa näitäkään syödä kakun päältä, kun luulee, että ne on niitä edeltäjiään ü

Mukana tuli myös kiva leivontavihkonen, jossa oli käytetty juuri näitä paketin sisältämiä tarvikkeita, joten leipomaanhan tässä taas pääsee!

Kiitos!

1 kommentti: