6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän tunnelmia


Oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Oli ihana herätä, kun lunta oli satanut oikein reilusti.

Päivä aloitettiin riisipuurolla. Riisipuuron seuralaisina suosikkejani ovat sokeri, kaneli ja voisilmä - siis kaikki yhdessä! Puuron jälkeen vietiin tytöt ulos ja Elli sai ensimmäiset kokemuksensa lumipalloista.


 Äiti toi viime viikolla lahjaksi Pienen piparkakkukirjan ja sieltä piti toki kokeilla Norjalaisia piparkakkuja. Tosi hyviä kinuskisia, vaaleita pipareita, laitan myöhemmin reseptiä.


 Päiväkahvilla nautittiin kinkkupasteijoista ja joulutortuista - mahtavaa, kun on näitä juhlapyhiä!


 Iltaruoalla herkuteltiin karjalanpaistilla, perunamuusilla ja salaatilla. Taitaa kuulua aika monen joulunajan ruokapöytään.


1 kommentti:

  1. No ei hassummat tarjoilut teilläkään! :) kaunis kuva tuo ensimmäinen. Meidän uunivuoka oli juuri ja juuri lihoille+kasviksille+liemelle sopiva, pelkäsin kokoajan että neste tulvii reunoista yli mutta hyvinhän tuo pysyi sisäpuolella. Ja perinteiset tähtitortut on niiiin hyviä!

    VastaaPoista