10. elokuuta 2011

Ravioli-kasvispannu


Koko kesä on vierähtänyt nopeasti ja pastaruokia on tullut tehtyä tosi vähän. Nyt, kun kasvikset ovat niin hyviä, voi pastojakin värittää mukavasti kaikenlaisilla herkuilla. Tämä resepti on siitä hyvä, että sitä voi helposti muunnella. Ruoan voi tehdä joko kasvis- tai kanaversiona ja kasviksista voi valita omat suosikkinsa.

Kuvissa versio, jossa on broileria ja siihen olisin kernaasti laittanut myös fetaa.

Ravioli-kasvsipannu (4:lle)

1 rkl öljyä
1 keltainen paprika
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
150 g kesäkurpitsaa
2 tomaattia kuutioina
200 g fetaa (tai 200 g paistettuja broilerin filesuikaleita)
1 prk (150 g) ranskankermaa
suolaa, pippuria

250 g tuoreravioleja (juustotäytteisiä)
vettä
tuoretta persiljaa ja basilikaa

1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää paloiteltu paprika, valkosipuli ja sipuli. Kuullota miedolla lämmöllä reilut viisi minuuttia.
2. Lisää pilkottu kesäkurpitsa ja hetken kuluttua kuutioidut tomaatit.


3. Mausta suolalla ja pippurilla. Jätä hautumaan.
4. Keitä raviolit väljässä vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennysajassa voi ottaa huomioon sen, että raviolit kypsyvät vielä hitusen kastikkeessakin myöhemmin.
5. Lisää kasvisten joukkoon ranskankerma ja feta. Tarkista maku.
6. Lisää keitetyt raviolit ja hieman silputtua persiljaa ja tuoretta basilikaa. Tarjoile heti.

4 ann. /363 kcal/ annos (broilerilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti