13. huhtikuuta 2011

Tunnustusta muilta ja muille!

Ihana kevätpäivän yllätys oli se, että Kanelibasilika oli antanut tunnustuksen blogilleni. Mistä lie ketju lähtenyt liikkeelle, mutta Garam Masala oli puolestaan antanut tunnustuksensa Kanelibasilikalle. Käykää kurkkaamassa.

Tunnustuksen saaneen tehtävä on puolestaan vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa oma tunnustuksensa viidelle blogille.

1. Koska aloitititte blogin? Blogini on vieläkin lähes uunituore, sillä se on aloitettu joulukuussa 2010.

2. Mistä kirjoitatte blogissanne ja mitä se käsittelee? Enimmäkseen esitteln reseptejä, joita olen kokeillut viime aikoina. Lisäksi kirjoittelen välillä ajankohtaisista ruoka- ti keittiömaailman asioista. Tämä osio on jäänyt viime aikoina vähemmälle, lisäaineista sun muista on pauhattu hetkeksi ihan riittävästi.

3. Mikä seikka tekee blogistanne erilaisen verrattuna muihin blogeihin? Hmm.. varmaan jokaisessa blogissa on se omannäköinen silaus. Usein uudistelen tai muokkaan reseptejä. Reseptini juju on usein helppous ja hyvyys ü

4. Mikä sai teidät aloittamaan blogin pitämisen? Olen pitänyt jo vuosia omia reseptivihkoja. Inhoan sitä, että muistaa jonkin hyvän reseptin eikä löydä sitä siihen hätään. Tämä on siis vähän kuin sähköinen keittokirja ja toimii myös muiden iloksi.

5. Mitä haluaisitte muuttaa blogissanne? Olisi ihanaa julkaista enemmän kuvia. Tämä kevät on ollut heikkoa aikaa töihinpaluun, Ellin ja ihanan luonnollisen pahoinvoinnin myötä. Mutta eihän blogista saa stressaantua, joskus enemmän ja toisaalla vähemmän.


Tunnustuksia satelee täältä seuraaville blogeille: Inkiväärihillo, Ruokahommia, Chocomum,
Siskot kokkaa, Sillä sipuli.

5 kommenttia:

 1. Voisko tosta sivulauseesta lukea, että sinua saa onnitella?!! Ihana pahaolo? Meillä kärsittiin siitä 4kk ja loppuvaiheessa tuntui toi ihanuus jo vähän unohtuvan. Onneksi aika kultaa muistot.

  VastaaPoista
 2. ^ Samaa olin minäkin lukevivani :)
  Kiitos tunnustuksesta, jahka saisin aikaiseksi kysymyksiin vastattua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä te olette ihan oikein lukeneet! Saa nähdä, miten sitten bloggaillaan.. No, huono olo on onneksi jo katoamaan päin.

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti! Sulla onkin sitten hulinaa tiedossa :)

  VastaaPoista
 5. Hulina pitää mielen virkeänä ü

  VastaaPoista