9. huhtikuuta 2011

Eelinin 1-vuotissynttärit

Aika sitten menee nopsaan ja viime keväänä pääsiäisenä maailmaan saapunut pieni nyytti täytti jo vuoden. Itse olin melkein kyynel silmässä, kun aloitettiin synttärilaulu, mutta niin oli pieni päivänsankarikin. Kokonaisuudessaan lahjapaperin rapina ja laulu ja väenpaljous oli kaikkea aivan liikaa ja kyyneleet virtasivat, kunnes pienet sormet upposivat kinuskiin ja kermavaahtoon ja mieli rauhottui.Eelinin synttäreillä tarjottiin suolaisena pikkupitsoja ja coctail-paloja. Lapsivieraita kun oli tulossa, niin yritin miettiä jotain lasten suuhunkin sopivaa. Lihapullat tehtiin itse, nakit totta kai ovat kaupasta.

Makeana tarjottavana oli Puppe-kakku, jossa oli mansikka-valkosuklaatäyte ja itse koiran kuva toteutettiin kinuskilla ja tummalla suklaalla. Suhtaudun liian epäilevästi väriaineisiin, joten aitoa kellertävää Pupen väriä ei voinut tavoitella. Lisäksi oli keltaista pashatorttua (version Pirkka-ohjeesta), kotitekoisia cookie-herkkuja ja toki hieman karkkia ja popparia.

Ohjeita on luvassa lähiaikoina.

Sun naurustasi kuulen sen,
sä elät aikaa suurten ihmeiden.
Autat mua uudestaan löytämään
leppäkertun, kun se lähtee lentämään!

2 kommenttia:

  1. Onnea syntymäpäiväsankarille! :) Hulppeat tarjoilut olet väsännyt, taatusti maistuvaa :) Puppe-kakkupalanen maistuisi minullekin, perso kakuille kun olen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vieraita kävin sopivasti joka välissä, joten joutu itsekin syömään ihan vaan seuran vuoksi vissiin neljät kakkukahvit ü

    VastaaPoista