2. helmikuuta 2014

Bravuureita ja arvonnan voittaja!


Tammikuun ja menneiden blogisynttärien kunniaksikäynnissä oli arvonta, johon sai jättää viestin omasta keittiöbravuuristaan. Ihania vastauksia ja muutama sellainen ruokalaji, jota pitää päästä kokeilemaan.

Arvontalippusista nousi ylös Nooran lappu, joten Nooralle on tiedossa paketti toivottavasti jo ensi viikolla. Palkintona oli makeita (leivonnais)koristeita: nelilokeroinen purnukka Dr. Oetkerin Princess Lillifee koristekuvioita, paketillinen maito- ja valkosuklaasydämiä ja dajm-suklaarakeita!

Kommenteissa mainittiin enimmäkseen leivonnaisia, mutta myös muutama pääruoka. Rakuunabroileri oli yksi niistä. En tiedä, millaisesta reseptistä on kyse, mutta innostuin katselemaan ohjeita ja tämä tuntui kokeilun arvoiselta. 

Bravuurileivonnaisia mainittiin monia, suolaisista esimerkiksi kinkkupiirakka ja voileipäkakku. Makeita herkkuja olivat mm tiramisu, muutama erilainen juustokakku, kristalli- ja voisilmäpullat (jee, pulla on mun suosikkia!), mokkapalat, porkkanakakku, Noista juustokakuista minua kiinnosti erityisesti minttuinen juustokakku ja Maku-lehden sivuilta googlettelin tällaisen tuhdilta vaikuttavan version, ja tässä vielä Ulla Svenskin superminttukakku .Leivonnaisista yksi kokeilemisen arvoinen on varmasti puoloffee, jonka resepti löytyy esimerkiksi Luumukalta ja Kinuskikissalta.

Kiitos tosi paljon kommentoijille! Aurinkoista helmikuuta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti