Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön emäntä on siirtynyt kohti vegaanisempia annoksia, ja jaan täällä joitain niistäkin. Vanhat reseptit löytyvät sisällysluetteloista edelleen. Toivottavasti täällä voivat herkutella kaikenlaiset syöjät:) Käy kurkkaamassa myös kotimaiseen kasvipohjaiseen ruokaan keskittyvää blogiani Aika vege!
29. tammikuuta 2014
Appelsiinirahka
Ehdotonta voimaruokaa tähän vuodenaikaan. Tämä on kuin uusi, terveellisempi versio appelsiiniriisistä. Makeiden appelsiinien ansiosta sokeria ei juurikaan tarvita, mutta kukin maustaa makunsa mukaan.
Appelsiinirahka (6 - 8 ann.)
3 prk (750 g) rahkaa (osa rasvaisempaa rahkaa tai esim. kermarahkaa)
100 g raejuustoa
4 makeaa appelsiinia
1 tl sokeria
vaniljasokeria/ vaniljasiemeniä
1. Sekoita kulhossa rahka, raejuusto, vanilja ja sokeri.
2. Kuori appelsiinit veitsellä (valkoinen osa kokonaan pois). Pilko appelsiinilohkot. Halutessasi voit fileoida appelsiinit.
3. Sekoita appelsiininpalat rahkaseokseen.
Tunnisteet
gluteeniton,
hedelmät ja marjat,
jälkiruoka,
munaton,
välipala
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa herkulliselta! Jaksaisikohan sitä lähteä ihan varta vasten hakemaan raejuustoa, kun muut ainekset taitaisivat jo löytyä kaapista valmiiksi... :)
VastaaPoista