29. tammikuuta 2014

Appelsiinirahka


Ehdotonta voimaruokaa tähän vuodenaikaan. Tämä on kuin uusi, terveellisempi versio appelsiiniriisistä. Makeiden appelsiinien ansiosta sokeria ei juurikaan tarvita, mutta kukin maustaa makunsa mukaan.

Appelsiinirahka (6 - 8 ann.)

3 prk (750 g) rahkaa (osa rasvaisempaa rahkaa tai esim. kermarahkaa)
100 g raejuustoa
4 makeaa appelsiinia
1 tl sokeria
vaniljasokeria/ vaniljasiemeniä

1. Sekoita kulhossa rahka, raejuusto, vanilja ja sokeri.
2. Kuori appelsiinit veitsellä (valkoinen osa kokonaan pois). Pilko appelsiinilohkot. Halutessasi voit fileoida appelsiinit.
3. Sekoita appelsiininpalat rahkaseokseen.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa herkulliselta! Jaksaisikohan sitä lähteä ihan varta vasten hakemaan raejuustoa, kun muut ainekset taitaisivat jo löytyä kaapista valmiiksi... :)

    VastaaPoista