18. huhtikuuta 2012

Fazerin suklaaherkkuja!


Osallistuin maaliskuussa Leivontafoorumin haasteeseen, jossa leivottiin jotain italialaista, ranskalaista tai saksalaista. Tein tämän päärynä-ricottapiiraan ja onnekkaasti saavutin jaetun ensimmäisen sijan, kiitos kaunis vain muille leipureille.


Palkinnoksi sain Fazerilta täydellisen paketin suklaita ja karamellirouheita, kaakaojauhetta ja taikinakaavinta unohtamatta. Kiitos! Miten tuota 70 % tummaa suklaata malttaa edes ruoanlaittoon käyttää, voisi mennä parempiin suihin ihan sellaisenaan.


Nyt vain pohdin, että mitä ihanuuksia sitä oikein leipoisi. Erityisesti odotan Wiener Nougat-rouhetta ja Marianne-rouhetta ja ihan tuo kunnon kaakaojauhekin saa veden kielelle. Ainakin vapun aikaan käytän näitä donitsien kuorrutteisiin, ehkä sitä ennen on tehtävä jo suklaakakkukin.

6 kommenttia:

 1. Mariannerouheesta tulee ihana täyte kääretorttuun:
  http://www.keliakialiitto.fi/liitto/gluteeniton_elama/resepteja/mariannetorttu/

  VastaaPoista
 2. Onnea voitostasi ! Piirakka oli mahdottoman upea !

  VastaaPoista
 3. Hei, olenkin joskus törmännyt tuohon marianne-torttuun. Kiitos vinkistä! Ja kiitos hiiri, sinä se olet oikea positiivari ja taitaja itsekin.
  On pitänyt tässä vähän googletella, että mitä kaikkea ihmiset ovat noista rouheista loihtineet, mutta vielä en ole joutanut.

  VastaaPoista
 4. MAHTAVAA, KATJA!!!! Tuskin maltan odottaa seuraavaa reseptiä....

  VastaaPoista
 5. Onnea voitostasi! Olet sen kyllä ehdottomasti ansainnut. Noilla aineksilla kelpaakin leipoa yhtä jos toista kivaa. Innolla siis seurailen reseptejäsi;)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut täältäkin! Hieno tuotepaketti, maistuis varmaan mullekin :)

  VastaaPoista