22. helmikuuta 2012

Blogi-tunnustuksia ja -muistamisia


Campasimpukka, tuo ihanan innovatiivinen ja kokeilunhaluinen keittiönhenki muisti blogiani tällaisella pienellä kivakkeella ü ja ehdotti, että voin halutessani jakaa sen jälleen eteenpäin. Tarkoituksena on vinkata viiteen lempiblogiin, joilla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Muista lukijoista ei nyt puhuta, iso osa lukijoistahan ei tosiaan rekisteröidy eikä siihen ole sinällään sen suurempaa tarvettakaan. Kiitos kaikille, jotka lukevat blogia säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Ja veilä erityiskiitos kaikille, jotka ovat innostuneet jättämään itsestään jälkiä kommentoinnin muodossa.

No, mutta nyt niihin blogeihin..

Inkiväärihillo - helppo vinkata tänne, kun kaikki jutut käyn sieltä kurkkaamassa. Meillä sattuu monasti ajatukset yhteen, hassua!

Leipoi, leipoi - tänne löysin tieni aivan äskettäin, Kristianin porkkanakakun perässä ü

Maijan makia - kakkukoristelusta innostunutta työskentelyä, kunpa osaisin...

Soppakellari - pitkän linjan ruokailua, hauska idea ne viikon viisi suosikkia!

Kanelibasilika - meitä yhdistää tämä pikkulapsiarki ja Kanelibasika-blogista löytyy omaan makuun sopivia juttuja usein.

Nämä nyt tähän tällä kertaa! Iloisia lukuhetkiä!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon "kivakkeesta" ja kiitos näistä blogivinkeistä! Työviikko takana, ja pääsen taas toteuttelemaan omia ja muidenkin reseptejä keittiöön. Blogien lisäksi mukavia ahaa-ideoita saa myös master ja top chef ym vastaavista ohjelmista, vaikka olenkin kaukana masterista. Tsemppiä sinulle blogin pitoon, ja kauniita kevättalven päiviä, Katjuzqa! (poistin ensimmäisen kommentin ihan vain painovirheiden vuoksi, kone oli minua sukkelampi)

  VastaaPoista
 3. Soppakellari kiittää ja kumartaa tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, löysinkin blogiasi tutkiessa monta arkireseptiä mitä aion kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi! Kiitos kaunis tunnustuksesta. Sainkin heti käytyäni täällä inspiksen tehdä jugurttia itse. Viime viikolla tehtiin perinteistä Etelä-Karjalaista rieskaa, joten ensi viikonloppu olkoon jugurttiviikonloppu :)

  VastaaPoista
 6. Kiitän ja niian tunnustuksesta :) nyt vasta sain aikaiseksi julkaistua sen blogissani asti.. ruokiakin olisi postattavaksi vaikka millä mitalla, en ole jaksanut päivitellä viime aikoina.

  VastaaPoista