5. syyskuuta 2011

Osallistu kilpailuun!

Suurkiitokset kaikille lukijoille ahkerista vierailuista ja kommentoinneista. 30 000 käynnin kunniaksi arvon vastanneiden kesken ihanan suklaisen yllätyksen 29.9. eli päivänä, jolloin jättäydyin töistä taas äitiyslomalle.
Joten kertokaahan, mikä on teidän suosikkileivonnaisenne kautta aikojen!
(Lukijat, joilla ei ole tunnuksia, jättäkää sähköpostisoitteenne.)

11 kommenttia:

 1. Mokkapalat. Niitä vois hyvinki syödä useamman yhteen menoon. Ei vaan ole tullut tehtyä niitä pitkään aikaan. Pitäis varmaankin keksiä jotku kissanristiäiset että ois ainakin hyvä syy tehdä :P

  VastaaPoista
 2. Mä olen kyllä täysin pullaihminen. Pullataikina, eri tavoin maustetut pullat. Korvapuustit! Ja täälläkin kaivataan hyvää syytä leipoa :D Onnea uudesta kävijärajapyykin ylittymisestä!

  VastaaPoista
 3. Pätkis-juustokakku on aivan paras<3

  VastaaPoista
 4. Suosikkeja on kyllä niin paljon :) Ekana tulee mieleen sacherkakku.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tähänastisista vastauksista. Mokkapalat on kyllä hyviä ja kuorruttamalla ja täyttämällä niitä on helppo varioida. Itsehän olen myös kovasti korvapuustien perään. Tintsu, kävin heti urkkimassa tuota sinun pätkis-reseptiä ja se pitää kyllä painaa mieleen. Muutoinkin jaan haaveen omasta kahvilasta, mutta itsehän olen aivan toisella alalla.. Makeita kuvia Annika sulla kesältä!

  VastaaPoista
 6. Suolaisista ehdoton ykkönen on äidin kinkku- juustosarvet :) Makeista vaikeampi valita mutta yks omia bravuureita on Wilhelmiinan pikkuleivät.

  nonnaponna@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kääretorttu. Se on helppo ja nopea valmistaa.
  katriinakortelainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Pienen pohdinnan jälkeen täytyy sanoa porkkanakakku. Sen syömisestä ei millään tahdo tulla loppua! Eli sitä ei "uskalla" tehdä kovin usein :)

  VastaaPoista
 9. Kestosuosikki on varmaan täälläkin ne mokkapalat. Nykyään teen kyllä aika usein banaanikakkuakin. Meillä kun ei oikein kenellekään kelpaa ylikypsät banaanit niin kakkuun ne saa hyvin käytettyä :)

  VastaaPoista
 10. paras makea leivonnainen on suklaajuustokakku ja paras suolainen on pestom-mozzarellasarvet :P

  VastaaPoista
 11. Kiitos superisti kaikille vastanneille!

  VastaaPoista