2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi! a-r-v-o-n-t-a


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Vuoden alkajaisiksi etsitään keittiöinspiraatiota arvonnan merkeissä. Palkintona leivontaan (lähinnä siis koristeluun) soveltuvia herkkuja!

Arvontaan osallistut vastaamalla tähän postaukseen viestillä viimeistään 31.1.2014. Kerro joko bravuuriruokasi ja parhaat vinkit sen tekoon tai bravuurileivonnaisesi, jolla hurmataan kahvipöydän vieraat! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, jätä sähköpostiosoitteesi!

Herkullista vuoden alkua,
toivottaapi 3-vuotias Ruokailmiö

26 kommenttia:

  1. Bravuurileivonnaiseni on porkkanakakku, se hurmaa maullaan ja koostumuksellaan aina kaikki kahvikaverini ! Suurempaa vinkkiä sen tekoon minulla ei ole, paitsi mummolta peritty resepti, voita ja kunnon munasokerivaahtoa ;)

    tiiakemppi@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Onnea blogisynttäreiden johdosta ja hyvää uutta vuotta! :)

    Uusi bravuurini voisi olla perinteinen amerikkalainen juustokakku, sillä tein sitä uudeksi vuodeksi ja siitä tuli ihan mielettömän hyvää!

    VastaaPoista
  3. Onnea synttäreiden johdosta. Monta vuotta lisää.
    Bravuurini on viski-hedelmäkakku ( hyvää myös rommilla ). Se on saavuttanut suosiota aina austraaliaa ja amerikkaa myöten.

    VastaaPoista
  4. Bravuureiksi on noussut kinkkupiirakka, jonka ohjeen löysin kotikokista sekä mango- tuorejuustokakku. :)

    rakkauttasuurimmillaan@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Arvonta on mennyt jo, mutta halusin silti kiittää upeasta blogista! Mulla ei oo pitkään aikaan ollut inspistä jokapäiväiseen ruoanlaittoon, mutta blogisi reseptit on maukkaudellaan, helppoudellaan jä järkevyydellä saanut minut olemaan keittiössä inspiroituneena! Nyt kahlaan läpi 7 viikon ruokalistaasi, se on juuri sellainen apu mitä tarvitsen. Jos saa siis toivoa, niin toinen samanmoinen olisi kiva :) Tykkään ruoanlaitosta, en ruokien suunnittelusta ;)

    Hyvää uutta vuotta!

    Rellutin

    VastaaPoista
  6. O-N-N-E-A-!

    Bravuurini on broileria pekoni-purjokastikkeella :) Tämän reseptin "lainasin" suosikkiravintolastani

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  7. Hiphei ja onnea 3 vuotiaalle blogille ja pitäjälle! Kahvipöytään kattaisin sinihomejuustoista kinkku-päärynäpiirakkaa (jossa on erityismehevä porkkanapohja) ja makeaksi palaksi helppoa mutta niiiiiin herkullista puoloffeeta :)

    VastaaPoista
  8. No.. kaikkein herkuin on jauhoton mutakakku.. meillä suositaan makeita koska ollaan koko (7) perhe herkkupeppuja..yhen kerran kun sitä tehtiin jollain kumman ilveellä taikinaa oli 7 vuotiaan KANTAPÄÄSSÄ????
    bikkenpilttuu@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Vaikea kysymys, vastaan että perinteinen voisilmäpulla, oikeeta voita ja sokeria käyttäen ja kardemummaa ei passaa unohtaa! :)

    VastaaPoista
  10. Oma bravuurini on omenapiirakka, joka on kaiken lisäksi helppo valmistaa :) Kiitos ihanasta blogistasi!
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. mä tykkään ns tiramisusta, helppo nopea ja herkullinen....
    maison@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanasta blogista!! Ja hyvää uutta vuotta!
    Oma bravuurini voisi olla vaikkapa tiramisu, olen tehnyt sitä useamman kerran juhliin ja aina kaikki kehuvat. Yksinkertaista ja todella hyvää! Hyviä tiramisu ohjeita löytyy netistä ja paras on sellainen aito tiramisu ilman kermavaahtoja ja liivatteita :)
    T. Niina

    Lumia85@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Porkkanapiirakka onnistuu, ja se on myös lempparileivokseni :)
    jessina.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Pannukakku se varmaankin on :D jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Perunamuusi ja färssi (eli lihamureke) :D Sitä olen niin monen vuoden ajan tehnyt. :) Harjoitus tekee mestarin, myös ruuanlaitossa!

    irmeli.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Erilaiset suolaiset piirakat, jotka valmistetaan siitä, mitä kaapista löytyy. Esim. kalaa, kanaa, poroa, joulukinkun rippeitä, parsaa, kananmunaa, kirsikkatomaattia, hedelmiä, paprikaa, oliiveja, leipä-, feta-vuohenjuusto, perunamuusi, juuressoseet pohjaan, kermat, hapankermat, smetanat, jogurtit, kermaviilit, piimä, joita voi käyttää niin päälle kuin pohjaan. Vaihtoehdot on lukuisat erilailla yhdistellen. Hyvä vinkki juhlienkin jälkeen, kun tähteitä on kertynyt kaappi täyteen.
    hanna.pietikainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Mukana! :) Bravuurini on synttärikakut, varsinkin koristeelliset sellaiset.

    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ehdoton bravuuri taitaa olla rakuunabroileri, jonka teen isäni ohjeen mukaan. Tai ainakin sinne päin, sillä isäni ei koskaan ehtinyt kyseisen ruoan valmistamista mulle opettaa ja meni yli kymmenen vuotta, kun uskalsin itse kyseistä ruokaa valmistaa. Toinen takuuvarma hitti on erilaiset voileipäkakut.

    VastaaPoista
  19. Bravuurini on kaikenlaiset maistuvat munakkaat. Niitä on helppo tehdä eri aineksista ja jokaiseen fiilikseen sopiviksi. Kätevästi menee kaikki syömättä jääneet leikkeleet ja muutkin joukkoon.

    VastaaPoista
  20. Bravuurini leivonnan saralla on sitruuna-marenkitorttu. Se on aina ollut suosittu makeiden osilta, ja mielelläni raikasta ja herkullista herkkua teen. Suolaisista ykkösherkku on kinkkupiirakka, jota usein teen vieraille tarjolle.

    VastaaPoista
  21. Ruoista bravuurini taitaa olla pasta carbonara. Se on yleensä varma nakki (tai siis pekoni) ja maistuu monille vieraille. Pekonin lisäksi laitan mukaan usein kinkkua ja kerman korvaan joskus juustoruokakermalla. Nams!
    Leivonnaisista vieraiden suosikki on varmaan kristallipullat, joiden ohjeen löysin joskut Pullahiireltä. Yleensä tykkään kokeilla kaikkea uutta, mutta kyllä vanhoihin hyviin resepteihinkin täytyy aina joskus palata:)

    VastaaPoista
  22. Espanjalaiset herkut! marianna1@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Vielä ehdin mukaan arvontaan ;)
    Mun bravuurileivonnainen on maailman parhaat mokkapalat =)

    kirsinkeittiossa@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Kahvipöydän bravuurini on banaanikuivakakku. Ohje löytyy Hellapoliisin nettisivuilta. :) luumunkukka @ luukku.com (kaikki yhteen)
    T: Leipuritar

    VastaaPoista
  25. Bravuurini on minttuinen juustokakku. Minttudominoista pohja ja ihania pätkisäkarkkeja juuston sekaan :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Kahvipöytään teen mielelläni poikavauvaa ( jotkut saattavat sanoa sitä mokkapaloiksi). :)
    T: herkkusuu
    relata.refero @ netti.fi (kaikki yhteen)

    VastaaPoista