24. maaliskuuta 2013

Valion Onni-puurotVähän aikaa sitten testailimme Buzzadorin kautta Möllerin pikkukaloja. Alussahan nuo kalat maistuivat ainoastaan nuoremmalle tytölle, mutta nyt tuo pikkaista vajaa kolmevuotiaskin syö niitä mielellään.

Buzzadorin tehtävän on testata annettua tuotetta ja osassa kampanjoista kertoa kokemuksistaan myös täällä blogissa. Buzzador kertoo faktoja tuotteesta, jakaa välillä myös tuotenäytteitä ja saa kertoa oman rehellisen mielipiteensä tuotteista.

Nyt pääsimme kokeilemaan Valio Onni-tuoteperhettä. Oman käsitykseni mukaan näitä puuroja ja vellejä on ollut markkinoilla aiemminkin, nyt tuoteperhe on vaan saanut uuden nimen ja vähintäänkin nostalgisen ja perhe-elämän auvoisuutta korostavan kampanjan.


Puurot eivät maistuneet laisinkaan tuolle krantulle käyväksi kolmevuotiaalle. Hänen mieleensä on enemmän aivan tuikitavallinen kaurapuuro. Näitä Onni-puurojahan saa alkaa maistella 5 kuukauden iästä lähiten, osa puuroista on maidottomia ja osan on makeuttamattomia eli niissä ei ole lisättyä sokeria. Tuotteet ovat vitaminoituja ja niihin on lisätty myös kivennäisaineita, kuten rautaa ja sinkkiä. Yhdessä pakkauksessa on puuroa noin kaksi desiä ja meillä tämä on aina (siis molempien lasten vauva-aikoina) riittänyt kahteen ateriaan, kun ovat olleet niin pienisyömäsiä. Nyt testailimme siis ainoastaan puuroja, koska velli-ikä on auttamattomasti ohitettu.


Yksivuotiaan suosikkimaku oli omena-kaurapuuro. Myös neljän viljan puuro maistui, samoin vadelma-mustikkapuuro. Puolukkakin oli ihan ookoo, mutta jostain syystä vadelma-kaurapuuro ei uponnut. Sen värikin oli jotenkin mustikkainen.

Puurot maksavat yli euron purkki ja itse keittelen mieluummin lapsille kaurapuuron marjojen kera, kun kuitenkin itsekin syömme puuroa. Näitä pakkauspuuroja (aiemmista tuoteperheistä) meillä on ollut kuitenkin mukana matkoilla, erityisesti ulkomaanmatkoilla. Siellä ne ovat kätevää tarjottavaa lapselle ja alkuperä ja turvallisuus on taattu.


Kiitämme monipuolista makuvalikoimaa, sopivaa pakkauskokoa ja hyvää säilyvyyttä. 
Moitimme yksittäispakkauksesta löytyvää vähäistä tietoa (ei mainintaa raaka-aineiden alkuperästä,  paitsi maitosta osassa puuroja) ja yksittäispakkauksen hintaa.
Lisäksi ehdotamme, että valikoimissa voisi olla ainakin yki luomu-puuro myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti