18. kesäkuuta 2012

Pullaukkoja

Ellin serkku tuli yökyläsille ja lupasin, että leivotaan jotain hänen toiveensa mukaan. Toive oli pullaa ja kylläpä tuli hienoja ukkoja.

Leipurit työntouhussa.

Ukot uunista ulkona.
Pullaukko ja outolintu.


4 kommenttia:

  1. Pullaukot ja -akat on kyllä kivoja. Tuli oikein ikävä lapsuusaikoja, kun niitä tuli aina väkerreltyä äitin kanssa pullaa leipoessa. Taidankin paistaa muutaman, kun teen seuraavan kerran pullataikinan;)

    VastaaPoista
  2. Leipomaan vain! Kyllä niistä hyvä mieli tulee. Ja tottahan pulaukkojen teko kuuluu suomalaisten lasten peruoikeuksiin ü Perinteet on hyvä siirtää eteen päin, on sitten seuraavillakin lapsilla muistoja. Ja aina se on vaan jännä huomata, miten paljon lapsuuden ruokamuistolla onkaan merkitystä.

    VastaaPoista
  3. Kiva kun olet käynyt Kainalokanasta ihastelemassa :) eipä tuon nyytin tuijottelusta voikaan tarpeekseen saada <3 tänään herättiin klo 6, mutta ei se haittaa kun toinen on niin ihana :D babylla ikää nyt 3vk4pv, ja kokoajan tuntuu isommalta ja oppii uutta. Aika tosiaan menee nopeasti, lapsi kasvaa ja itse näyttää kokoajan samalta :D Mukavaa juhannusta teidän perheelle!

    VastaaPoista