1. toukokuuta 2013

Vappu! Toukokuu! Kevät!

Ihanaa kevättä kaikille! Tässä hieman makumaistiaisia meidän vapun ajasta. Toki tehtiin myös simaa ja munkkeja!

Vappuaaton munkin sijaan herkuttelin täytetyllä patongilla!


 Vappupäivänä meille tuli kahvivieraita ja lahjoin heitä näillä superhyvillä ja rapsakkakuorisilla parsa-vuohenjuustopiirailla!


Pekoni-broilerisalaatti, jossa salaattia, kurkkua, tomaattia, rucolaa, persikkaa, maissia, broilerin rintafilettä, pekonia ja krutonkeja. Hyvää! Erityisen hyvälle salaatti maistui, koska se oli ensimmäinen terassilla syöty ruoka tänä keväänä.


Maidottomat täysjyvävohvelit vaahterasiirapin, kerman ja mansikoiden kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti