1. toukokuuta 2013

Hälsans Kök tuotetestailua: Kasvispyörykät


Pääsen välillä testailemaan tuotteita Buzzadorina, kertomaan tuotteista ja käyttökokemuksista sekä jakamaan näytteitä usein myös ystäville. Buzzador antaa tuotteesta todenmukaista tietoa mutta saa kertoa myös oman rehellisen mielipiteensä tuotteesta.

Nyt olin tosi innoissani, kun pääsin testailemaan Hälsans Kök- kasvisruokatuotteita. Ostin Hälsans Kök kasvismureketta, kasvispyöryköitä, soija chorizoja ja kasvispihvejä! Ensimmäisenä testiin pääsi kasvismureke, josta tehtiin pasta vegeneseä, ja nyt maisteltiin kasvispyöryköitä.

Pyörykät paistettiin pannulla ja niiden kaverina tarjottiin juustotortellineja ja lempeän tulista tomaattikastiketta. Pyörykät paitsi näyttivät erehdyttävästi lihapullilta, niin ne myös maistuivat lihapullilta (kaupan lihapullilta). Oma mielipiteeni tosin on se, että erittäin paljon mieluummin söisin näitä, kuin niitä eineslihapullia.


Pohdimme mieheni kanssa, että nämä Hälsans Kök-tuotteet vaikuttavat sekasyöjille tehdyiksi kasvisruoille. Ne on tehty muistuttamaan erittäin paljon vastaavaa lihatuotetta, mikä sinänsä on kasvissyöjille tarpeeton ominaisuus, mutta erittäin hyvä asia kasvisruokaan totutteleville tai tavallisille sekasyöjäperheille.

Oli mukava syödä terveellistä kasvisateriaa ja monipuolista sellaista - tortellinien ja tomaattikastikkeen lisäksi lautaselta löytyi vihersalaattia ja höyrytettyä maissia ja parsakaalia. Tykkäsimme ja tortellinit ja tomaattikastike kävivät lisukkeiksi erittäin hyvin! Pieni miinus suolaisuudesta. Näitä kesän grillitikkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti