11. huhtikuuta 2013

Onnellisuushaaste


Sain Onko nälkä-blogin Chef Jonesilta onnellisuushaasteen jo aikaa sitten. Mikä lie syönyt kaiken ajan viime aikoina, mutta nyt on hetkinen hiljaista aikaa vastailla tähän. Käykää muuten tuolla Jonesin blogissa, mahtavia juttuja ja upeita kuvia.

Haaste on siis onnellisuushaaste ja siinä on mainittava 10 lempiasiaa ja nyt on edessä vaativa tehtävä. Listasin ekat, jotka tuli mieleen. Järjestyksestä en sinällään tiedä yhtään. Ehkä se on jotain tuonne päin.

1. Perhe. Mitäpä tähän lisäämään.
2. Koti. Oma paikka, jossa on vapaus tehdä ja toteuttaa ja olla just sellanen, ku on ja touhuta, mitä mielii.
3. Luonto. Miten paljon ihmeteltävää luonnossa riittää jookaisena vuodenaikana, vuodesta toiseen.
4. Ystävät. <3
9. Ruoanlaitto ja leipominen. Hirmuisen rentouttavaa ja inspiroivaa.
5. Raitis ilma. Pakollista mulle. Kaikki menee jumiin, jos ei saa happea ja parhaita pienet kävelylenkit ovat kevätillan pikkupakkasessa, kun tiet ovat jo sulat. Eli nyt!!
6. Rentoutuminen. Tarvitsen päivittäisen hetken, joka rentouttaa. Olen ansainnut sen. Olkoon se iso kupillinen teetä, hetki sohvalla, käsitöiden tekoa tai pieni kävelylenkki tai sopiva naurukohtaus ystävien kanssa.
7. Matkustaminen. Ihanaa.
8. Toisten huomiointi. Tämä on yksi lempiasioistani, mutta en siis väitä olevani siinä mitenkään erityisen hyvä. Kun leivon tai laitan ruokaa, vien mielelläni maistiaisia muillekin. Lapsia koitan huomioida jos miten. Aviomies ansaitsisi varmasti isommankin siivun :) Anyway, jos kaikki huomioisivat toisia hieman enemmän, niin ties mitää tälle maailmalle tapahtuisi.
10. Kauneus. Siis sattumanvarainen kauneus. Sisäinen kauneus. Luonnon kauneus. Hetken kauneus.

En postaa haastetta eteenpäin, käytän sen hetken tuohon numero 6:een. Mutta ehkä te kaikki voitte käyttää pienen hetken onnellisuushaasteen pohdintaan ja arvostaa kaikkea sitä, mitä meillä on.

3 kommenttia:

 1. Hei.

  Todella kiva ruokablogi! Meitä lukijoita on kyllä, vaikka emme kommentoikaan! Sanon tämän siksi, kun moni mieliblogini pitäjä lopettaa bloginsa, niisk. Mutta ÄLÄ sinä vaan:)

  Kevään odotusta!

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Kommentoikaa, kamut! Se on aina plussaa ja tsemppiä blogin pitäjälle, vaikka ei oliskaan aina pelkkää plussaa !!!

  VastaaPoista