5. heinäkuuta 2012

Valion upea palkinto


Leivontafoorumin kesäkuun haaste oli valmistaa täytetty murokuppi ja sen kaveriksi jokin suolainen leipomus. Minä onnekas sain pisteitä sen verta, että taisin jakaa toisen sijan ja palkinnoksi Valio lähetti minulle upean Magisson kakkulapion. Vau! Niin ja kiitos!

Mikä hauskinta, mukana oli käsin kirjoitettu pieni viesti. Ajattelkaa, näinä aikoina käsin. Tämä nyt on hieman aiheen vierestä, mutta kirje- ja korttikulttuuri on hiipumassa liiaksi ja tämä miekkosen käsin raapustama tervehdys siis lahdutti mahtavan palkinnon lisäksi.

Magisson sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti: Red Dot palkitulla Magisso-kakkulapiolla kakun leikkaaminen on helpompaa ja tyylikkäämpää kuin koskaan. Maria Kivijärven suunnittelema  Magisso-kakkulapio varmistaa sen, että kakkupalan saa täydellisenä omalle lautaselleen tilanteessa kuin tilanteessa. Magisso-kakkulapio valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja jokainen kappale viimeistellään käsityönä. Kaunis ja erilainen tarjoiluotin on ihanteellinen katseenvangitsija kesän juhliin ja se sopii yhtä lailla kuivakakuille kuin perinteisille kermakakuillekin.

Että ei muuta kuin leipomaan, että pääsee testaamaan!3 kommenttia:

 1. Onnea toisesta sijasta! Kiva palkinto :)

  VastaaPoista
 2. Muuten kiva kakkulapio mutta kakkua ei voi laittaa reunalliseen astiaan tai ei pysty leikkaamaan. Melkein jo ostin tuollaisen, mutta meidän kakkulautasissa on reunat:(

  VastaaPoista
 3. Iloitse palkinnostasi !
  Kakkulapio on mahtava - eikä kakkulautasten reunatkaan haittaa, jos ei laita liian pienelle ja piirakalle paremminkin tarkoitetulle reunalliselle lautaselle tarjolle !!

  Täällä toinen tapaus, joka kirjoittaa kirjeet/viestit edelleen käsin :D

  VastaaPoista