19. heinäkuuta 2012

Maksa ja Kotka

Vierailin Kotkassa siskoni luona. Otin sellaisen pienen pak(k)oloman, kun kotona vaan rakennushommat jatkuu. Niinpä Piitu ja minä suuntasimme auton nokan Kotkaa kohti ja siellä herkuteltiin broileri-mansikkasalaatilla ja ravintolassa maksalla!

Maksaa syötiin Kotkan Canttiinissa. (Varoitus: Sivustolla on äänekäs mainospuhe). Minä ja siskoni olemme hulluina maksaan ja meitä ei tarvinut toiste houkutella, kun huomasimme listalla olevan maksaa.

Maksa oli erittäin hyvin paistettua ja maukasta, ja sitä oli lautasella riittävästi! Menen uudestaan, kun mahdollisuus tulee.

Canttiini sijaitsee kivassa puutalossa. Sisustus on tosin hieman eri maata, tummaa massiivipuuta ja sen sellaista, mutta ihan viihtyisä ja jotenkin kodikas verrattuna ketjuravintoloihin. Tarjoilu pelasi hyvin ja oli nopeaa ainakin tuohon aikaan arkipäivänä. Canttiini lupaa olla erilainen ruokaravintola. Sen kunniaksi listalta saisi ehkä karsia sen ihmeellisen nacho-texmex-hömpötyksen, jota kuitenkin tarjoilee Amarillo kadun toisella puolella. Canttiinin uskoisin pärjäävän omilla avuilaankin ja lounasruoalla.
Kuva muistui ottaa vasta, kun ruokaa oli jo tovi syöty!


4 kommenttia:

 1. Minunkin sisko asuu Kotkassa ja kävimme viime kesänä Canttiinissa syömässä! :) Ruoka oli kyllä hyvää, vaikka en muista yhtään, mitä silloin söin. Ois kiva päästä uudelleenkin!

  VastaaPoista
 2. Hauska yhteensattuma, vielä kun taidat vaikuttaa Oulussa, josta itse olen alunperin kotoisin. Canttiiniin vaan, testaamaan muutakin kuin maksaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, Oulussahan minä. Hauska sattuma kyllä! En tiedä missä asut nykyisin, mutta vielä hassumpi sattuma olisi, jos Kuopion suunnalla, mistä minä olen alunperin kotoisin ;)

  VastaaPoista
 4. Siis joo nyt ymmärsin käydä profiilista kurkkaamassa paikkakunnan :)

  VastaaPoista