Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
3. maaliskuuta 2012
Vuohenjuustoleivät
Aiemmin jo kokkailtiin punajuuri-vuohenjuustosalaattia. No, toinen puolisko juustosta oli vielä käyttämättä. Nämä on herkkua! Suolaa on juustossa, oliiveissa ja aurinkokuivatuissa tomaateissa rutkasti, joten niiden kanssa kannattaa olla kohtuullinen, tai vaihtaa jopa tuoreeseen tomaattiin (mausta joutuu tietenkin hieman tinkimään..).
Vuohenjuustoleivät (4:lle)
1 esipaistettu ciabatta (250g)
100 g vuohenjuustoa
5 aurinkokuivattua tomaattia
10 siivua ohutta kalkkuna- tai kunkkuleikettä
50 g juustoraastetta (emmental-mozzarella)
muutama kalamataoliivi
1. Leikkaa ciabatta viiteen palaan ja halkaise palat.
2. Sipaise leiville hieman öljyä (esim. aurinkokuivattujen tomaattien öljyä).
3. Levitä päälle leikkele, viipale vuohenjuustoa, paloiksi leikattu aurinkokuivattu tomaatti sekä oliivi ja ripaus juustoraastetta.
4. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Tunnisteet
juusto,
leipä,
pikkusuolainen
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti