4. kesäkuuta 2015

Vanha keittiö uutena!


Teimme siis toukokuussa keittiöremonttia. Remontin oleellisin asia oli korjata keittiön rakoillut lautalattia. Sitä varten oli kuitenkin purettava kaapistot, joten päätimme tehdä hieman isomman rempan.

Kaapistoseinä purettiin ja kaksi huonetta avattiin ikään kuin yhdeksi isoksi tilaksi, jota tosin erottaa muuri osittain. Kuvassa oikealla on siis avattu seinä ja kuvan ulkopuolelle jää uusi ruokahuone. Kaapiston paikka vaihtui, mutta materiaalit hyödynnettiin vanhasta keittiöstä. Saareke yhdistettiin kaapiston jatkoksi. Kaakeli on uutta ja maali sekä yksi seinähylly, mutta muuten tosiaan vanhoilla mentiin. Lisäksi korkea uunikaappi (oikea reuna) modattiin matalammaksi, koska se mielestäni kävi uuteen keittiöön paremmin.

Työnjako meillä menee niin, että minä hoidan suurimman osan suunnittelusta. Markon ja apureitten hommaksi jää purkaminen ja rakentaminen ja minä osallistun sitten taas pintatöihin, kuten tapetointiin, pakkelointiin, hiontaan, maalaamiseen, öljyämiseen ja laatoittmiseen.


Punainen väri hävisi ja tilalle tuli turkoosivivahteista siniharmaata. Vai apua.. yksinkertaisesti sanottuna sinistä! Nyt olen tässä yrittänyt totutella uuteen järjestykseen, jännitti ihan hurjasti leipoakin eka kerta. Vielä on sähköjä (tunnelmavaloja) asentamatta ja tavarat eivät ole vielä löytäneet paikkojaan. Uskallan kuitenkin julkaista keskeneräistä, koska meillä on aina joku projekti menossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti