18. toukokuuta 2015

KEITTIÖREMONTTI!

Blogini on mykkä, koska teemme juuri keittiöremonttia. Talon pohjaratkaisuja muutettiin hieman, sinälläänhän 6 - 7 vuotta vanha keittiö palveli edelleen erittäin hyvin. Ja oli edelleen mieleinen punaista väriä myöten.

Vanha ja sitäkin vanhempi keittiö on nähtävillä tässä vanhassa postauksessa.  Uusi keittiöremonttimme oli sikäli mielenkiintoinen projekti (sanon oli, sillä kaapistot ovat jo paikallaan), että käytimme samat kaapit ja tasot hyödyksi, mutta sijoitus on tyystin erilainen. Postauksia uudesta  tupakeittiöstä on odotettavissa kesäkuussa. Nyt on niin kovasti hommia monella saralla, ettei ehdi. Ja vielä on maalattava ja pakkeloitavaa, sijoitettava tavarat takaisin kaappeihin, kannettava huonekalut... juuri iltapuhteena mieheni kanssa laatoitettiin välitila.

Remontin ajan käytössäni on ollut pieni induktioliesi, siis yksi levy. Ja jääkaappi. Työtasona lasten askartelupöytä. Liesi sijoitettiin leikkuulaudan päälle tuolille. Huoh. Olen kokannut siis vain sellaista, mikä valmistuu yhdessä astiassa. Lisäksi olemme grillanneet muutaman kerran. Ja tänään, hieman väsähtäneenä koko hommaan, ostin valmisruokaa! Illalla kokkasinme kyllä herkullisia miniburgereita, nams. Yksi uusi kokeiluni oli siskonmakkarapasta, tosi hyvää ja helppoa. Ja hauskaa tehdä!

Upeaa ja inspiroivaa kevään jatkoa, palaan kesäkuussa kattiloiden (huom. monikko!!) ääreen.

2 kommenttia:

  1. Hei!Oletko vatkannut, kun olet lisännyt voin joukkoon?

    VastaaPoista
  2. Tämä kommentti on ehkä väärässä paikassa? En osaa sanoa :)

    VastaaPoista