Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
25. lokakuuta 2014
Kukkakaali-coleslaw
Tämä salaatti kuuluu suosikkeihini! Siis nyt, kun vihdoin keksin, että tällaistakin voi tehdä. Mieto kukkakaali sopii coleslaw-salaattiin hyvin ja rakenne on rouskuva ja maku raikas! Kuvakin on nappastu puolihämärässä kuistilla, mutta pakkohan tällainen herkku oli saada tänne.
Kukkakaali-coleslaw
200 g kukkakaali
2 (200 - 300 g) porkkanaa
1 hapokas omena
100 g ranskankermaa
2 rkl chilimajoneesia (Auran)
1 tl sinappia
ripaus sokeria ja suolaa
1. Viipaloi kukkakaali ja pilko pieniksi paloiksi/ suikaleiksi.
2. Kuori ja raasta porkkanat ja omena ja sekoita nopeasti kaikki salaatin ainekset kulhossa sekaisin (omena ei tummu, kun pitää kiirettä).
Tunnisteet
gluteeniton,
kasvislisäke,
salaatti
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Rouske miltei kuuluu. Taitaa olla meillä tarjolla tänään.
VastaaPoistaNam!
VastaaPoistaRuoholahden Faro ravintolassa söin piparjuurella maustettua kukkakaalislawta ja oli aivan käsittämättömän hyvää.
Tämä sinunkin ohjeesi kuullostaa hälyttävän hyvältä!