Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
27. tammikuuta 2012
Tortellinipannu tuoreen pinaatin ja tomaatin kera
Nyt on lunta ja pakkastakin sen verran, että kinokseen sai kaivettua lumiluolan Ellille. Sisälle tultuamme teimme ruoaksi tämän erittäin nopean tortellinipannun - hyvää ja terveellistä, eikös pinaatista saa supervoimia!
Aikaisemmin on täytetystä pastasta kokkailtu uunitortellineja ja raviolipannua.
Tortellinipannu tuoreen pinaatin ja tomaatin kera (2 - 3ann.)
1 pkt tortellineja (juusto-aurinkokuivattu tomaatti)
1 rkl rypsiöljyä
1/4 tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja (mahd. kypsiä)
1 pkt (100)g tuoretta babypinaattia
1 rkl oliiviöljyä
n. ½ tl suolaa
pippuria myllystä
pinjansiemeniä
1. Huuhdo ja valuta pinaatti. Pese kirsikkatomaatit.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja keitä tortellinit siinä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pistä sillä välin pannu kuumenemaan, lorauta siihen rypsiöljyä, paprikajauhe ja hienonnettu valkosipulin kynsi. Varo polttamasta valkosipulia.
3. Halkaise kirsikkatomaatit ja heitä pannulle. Lisää pinaatti, suola, oliiviöljyä ja pippuria. Kuumenna pannulla muutama minuutti hämmennellen, kunnes pinaatti pehmenee (älä kypsennä liian kauaa). Lisää pinjansiemenet.
4. Valuta keitetyt tortellinit ja lisää ne pannulle. Kuumenna noin minuutin ajan. Lisää aivan lopuksia tuoretta basilikaa.
Voi että tortellinit ovat niin hyviä (ja raviolit). En syönyt niitä Suomeen tulon jälkeen, vaikka tiedän että ne ovat täälläkin myynnissä.
VastaaPoistaMinun on pakko osta nyt :P Kaipaan niitä!
p.s. sinun tekemä näyttää hyvältä!
Juu, nuo kauapnkin tuorepastaversiot ovat ihan hyviä! Omia suosikkejani saattavat olla juuri nuo juusto-aurinkokuivattu tomaatti. Ja pitäisi kyllä kokeilla ihan omatekoisiakin!
Poista