1. elokuuta 2019

Raikas punaherukka-vadelmahillo


Tykkään tehdä jonkin verran hilloja ja usein tulee kokeiltua uusia yhdistelmiä. Koska vadelmasato jäi pieneksi, kokeilin lisätä hilloon punaherukkaa ja se toimi hienosti tuoden hilloon kirpeyttä ja raikkautta. Tykkään tosi paljon!

Hilloa voi käyttää esimerkiksi pannarin kanssa, Runebergin tortuissa ja muissa leivonnaisissa. Itse laitoin hilloa paahtoleivälle, tiedättehän jam&butter, hillo&voi - loistava yhdistelmä!

Punaherukka-vadelmahillo

300 g vadelmaa
100 g punaherukoita
200 g hillosokeria

Mittaa ainekset kattilaan ja murskaa marjoja hieman, jotta niistä irtoaa hieman nestettä. Kuumenna hillo ja keitä 8-10 minuuttia. Kuori enin vaahto pois ja anna hillon jäähtyä puolisen tuntia ennen purkitusta puhtaaseen lasipurkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti